melekinci Oglum 5 aylik, dogdugundan beri tummy time yapiyoruz fakat hala donemiyor ,saga sola donuyo, karni uste donemiyo
Onemother1 melekinci bnm oğlum 6 aylık hala tam dönmüyor.doktor önmli değil dönme gelişim basamağında değil gibi bişey demişti
aynenncnmmm melekinci kızım 5 ay 4 günlük bizimkide doğduğundan beri asla sevmiyor. Zaten kolik bir bebekti sancıları yeni yeni geçti sayılır ilk dönem gaz sancısından vs duramıyordu şimdi de alışkın olmadığı için durmak istemiyor. Direkt yaygara bağrış
Duygu_5864 Dönme çok da gelişimi etkileyen bi durum değilmiş bende sordum doktora önemli olan kas gelişimi hareketleri biz 7 aylık olduk bu gün hala dönme konusunda bi ilerleme yok tumy tima asla sevmedi yapmak istemedi doğduğundan beri hiç sevemedi o duruşu hep ağladı 34 haftalık doğum yaptım bizim birazda bununda etkisi olabilir tabi eksik yani
Papatya-eylul88 Duygu_5864 bizde 3 aylik olcak hiç sevmiyor.onuj yerine kas gelişimi icin ne yapabilirim
Duygu_5864 Papatya-eylul88 valla ben özel bişey yapmadım canım zaten ayına göre bi sıkıntı yoksa gayette güzel gelişiyor bebekler hiç canını sıkma
semgok Benimki 5 aylıkken sağa sola göbeğinin üstüne dönmeye başlamıştı 6 aylıkken de döne döne evin heryerine gitmeye başladı şuan 7 aylık kendi oturmaya çalışıyor iki gündür poposunu falan kaldırıp emeklemeye çalışıyor. Ben öyle tummy time falan yaptirmadm aklıma gelirse falan. Fazla da önemsemedim sadece egzersiz yaptırdım kaslari gelişsin die. Siz stres oldukça bebek de oluyor biraz zaman verin. Her bebek de aynı olmuyor zaten. Bu güzel günleri endişelenerek geçirmeyin 🌸