Hep-sevgiden KSM 11 ay sagarak besledim sütüm de çoktu ama ben çok hasta oldum bırakmak zorunda kaldım eğer düzenli sağım yaparsan sütun kesilmez bence
durukusunannesi_ KSM 4 buçuk ay dayanabildim ben sağarsanız geliyor ama aksattığın an kesilir. Ben çok yorulmuştum gece gündüz sağım yapmaktan araları uzayınca önce azaldı sonra kesildi
Mimmom KSM bebeğim on aylık hala sağıyorum başından beri gece gündüz her öğün çok yorucu çok meşakkatli ama sütüm varken kesmeye kıyamadım hala geliyor ilk 6 ay kadar yoğun gelmiyor ama ek gıda ve devam sütüde veriyorum artık
KSM Hep-sevgiden çok teşekkür ederim içim rahatladı doktor bile başından moralimi bozmuştu sağarsan sütün olmaz diye çok şükür allahıma bugünlere kadar geldik
Hep-sevgiden KSM kac aylik bebeginiz banada hep ayni şeyleri söylediler ama ben inat ettim emen bir bebek nasil 3 4 saatte bir emer ya bende hep öyle sagdim gece gündüz evet zor ama imkansız değil
defneninmom Bende hep sağıyorum dört buçuk ay oldu bir ara aksattım biraz azaldı sütüm ama pes etmedim devam ediyorum sadece süt arttırmak sıkıntı oluyor onuda dolaba koyduklarımızla tamamlarım diye düşünüyorum