Ftm124 Kızlar bebeğim 8ay 25 günlük. Sürünüyor ama emekleyemiyor. Popoyu dikiyor bir iki gidiyor, sürünüyor ama ayağa kalkıyor tutunup. Böyle olan var mı
Sariburun Ftm124 benim oğlum da hiç emeklemedi. Aynı sizin bebeğiniz gibi popo üstünde sürünmece yapardı. 11 aylıkken yürüdü sonra. Şimdi 19 aylık arada emekliyor oyuncak peşinde 😅 emeklemeyi daha sonra öğrendi yani 😅
ilkaay0 Ftm124 Benim oğlumda 8 ay 13 günlük azıcık sürünüyor popoyu dikiyor havaya emekleme falan yok 5 aylıkken yürütece koymuştum hala yürütece biniyor yürümeye daha meraklı kollarının altından destekleyip yürütüyorum daha mutlu oluyor açıkçası ben emeklemesini de istemiyorum yerler soğuk diye hiç yere de yatırmıyorum. Biz üç kardeşiz üçümüz de emeklemeden yürümüşüz
ilkaay0 Ftm124 Uzmanlar önerebilir de ben böyle uygun görüyorum. yerler çok soğuk pis zaten emekleyemiyor sürünmeye çabalıyor yüzünü halıya sürtüyor burnu kıpkırmızı oluyor kilolu da bir bebek kendini taşıyamıyor bide evde kedimiz var tüy falan denk gelir Allah korusun o yüzden ben tercih etmiyorum