ceyceyyyyyyy 3 aylık bebeğim var emziriyorum emmesinde bir sıkıntı yok ekstradan mamada vermek istiyorum anne sütüyle birlikte verebileceğim mama hangisi çok marka ve çok çeşidi var bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Baharbek ceyceyyyyyyy sütünüz yetiyorsa gerek yok bence ben sütüm olmadığı için aptamil kullanıyordum 2 yaşına kadar içti
plnymn ceyceyyyyyyy hipp organic combiotic kullanıyoruz bebeğim doğduğundan beri, anne sütüne en yakın bu olduğunu söylediler hastanede. Memnunuz
BENOYLEUYGUNGORDUMM ceyceyyyyyyy sma comfort 1 veriyordum şuan 2 ye geçtim sindirimi kolay bi mama benim bebeğime çok yaramıştı
Esilaninannesi_ Enlsr merhaba bizde sma optipro ya gecmeyi dusunuyoruz 2 aylik bebegim memnun musunuz gaz kabiz vs yapti mk
MerveGl- ceyceyyyyyyy bize de doktorumuz golden goat önerdi en masumlarından birii dedi. Ama bence de başlamayın sütünüz varsa
Enlsr Esilaninannesi_ yok kuzum çok şükür onların hiç birini yaşamadık hipple başladım bebeği acayip rahatsız etti kabız gaz hemen sma optipro ya geçtik düzeldi :) istersen sma comfortta kullanabilirsin ♥️
Esilaninannesi_ Enlsr suda erimesi falan nasil biz bebelac gold aldik erimiyor topak topak kaldi icinde hic begenmedim
Enlsr Esilaninannesi_ bizimki hemen eriyor valla ben sma dan başka mama kullanmadığım için bilemedm şimdi canım
Enlsr Esilaninannesi_ bence pişman olmazsın ben de çok pimpirikli bi insanım valla aklıma bişi takılsın hemen sma nın müşteri hizmetlerini arıyorum😂😂
nurten001 Sma comfort 1 kullanıyoruz, maalesef 2 ay zorla emdi sonrasında bıraktı doktorumuz bu mamanın hazımının daha kolay olduğunu ve kaliteli bir mama olduğunu söylemişti ondan devam ettik
hibka23 ceyceyyyyyyy kolik bir bebeğim var ve doğduğundan beri hipp organic combiotic kullanıyorum ne gaz yapıyor ne birşey sindirimi vs kolay bir mama çünkü kilo alımı da gayet iyiydi sonra sma geçtim 6ayindan sonra buda gayet güzel diğerlerine hiç bulaşma derim 🙄 sindirimi en kolay mama sma ve hipp🙏🏻