Karakiz22 Merhaba kızım emzik tutdu 0-6 aylık olanı her şey iyi şimdi 6-18 olanı veriyorum istemiyorum atıyor ağlıyor diğer emziği ama alıyor napıcam 0-6 aylık olanı devam etse bir sorun olurmu ?
ard_ary_1308 Karakiz22 bişey olmaz bnm kızm 2.5 yaşına kadar 0.6 ay emzik kullandı bi problem olmadı kendiliğindende bıraktı keza biberon başlığıda öyleydi
_ebru_ Karakiz22 oğlum 7 ay 20 günlükken tuttu 6-18 i siz arada teklif edin birkaç ay sonra tutar mutlaka ☺️
zeyssumut Bence 0-6 aya bir süre daha devam etmelisin. Ben de oğlumu alıştırmak için tommee tippeenin 6-18 aylık silikon emziğini aldım ucu yuvarlak olanı onu veriyorum arada . Alışınca 6-18le devam edeceğim
fifi48 Benim oğlum 7,5 aylık ben daha yeni geçtim 6-18 aylık olana. Öncesinde denemiştim 6 ayken bi yadırgadı büyük olduğu için
Karakiz22 ard_ary_1308 6 aylık oldu bu gün iki gündür felan denetiyorum biberon başlıklarında sorun yok değiştirdim alıyor emzikde istemedi
KSM Benim de tutmuyor sıkıntı yapma çok büyük onların meme kısmı bence ondan ağızları daha minnacık annesi büyük geliyor bence ilerleyen aylarda ağız içleri genişleyince tutar sen merak etme
Karakiz22 KSM hadi inşallah emzik elim kolum benim çok kolaylık sağladı bana biliyorum ilerde bıraktırmak için caba göstericem zorlanıcam ama şimdi iyi