bugraninannesi2901 Hanımlar bebegimin poposunda morluk var neden kaynaklı olabilir benzer durumu yaşayan bilen varmı .Kuyruk sokumunda normal de ama tam kalça üstü olunca korktum yarın doktor kontrolüm var da yarına kadar aklıma takıldı
[silindi] bugraninannesi2901 sonradan mı oldu yeni farkettiğine göre doğum lekesi değildir o zaman canım hâyır olsun inşallah benim bebede de var ama doğduğu günden itibaren
Ezgi061696 bugraninannesi2901 benim kızımda da var bende korkup doktora sormuştum normal 1 yaşından sonra kendiliğinden geçiyor demişti.yani önemli bi durum değil.
Melek34011 bugraninannesi2901 mongol lekesi olabilir mi doğuştan oluyor bu leke 1 yaşından sonra geçmeye başlıyor zararsız bir durum
nkizilates bugraninannesi2901 benim oğlumda da var bende de bebekken varmış çok umursamadım bende şu an yok ama demekki herkeste oluyor ablamın oğlunda da vardı su an yok
bugraninannesi2901 [silindi] 2 aylık bugune kadar yıkarken hiç görmedim .Anneme de sordum oda hiç görmemiş sonra dan olduğunu düşünüyorum ondan korktum
bugraninannesi2901 Melek34011 kuyruk sokumunda ki mongol lekesi oluyo galiba kızımın tam kalçasında bugun yeni gördüm önceden yoktu
nkizilates bugraninannesi2901 canım bence fark etmedin bende sonradan fark ettim yok sanıyordum ama hep varmış
Yeniannee23 @bugraninannesi2901 benim bebeğim 9 buçuk aylık ve onda da var bu leke Mongol lekesi diyolar bizimle ilgilenen bütün doktorlar normal diyolar. Kardeşim de vardı küçükken şuan 21 yaşında hiç lekesi kalmadı.
Bugleminannesi28 bugraninannesi2901 mongol lekesi sanirim 1 yaş sonrasi çoğunluk geçiyor bazen ergenliğe kadar uzayabilir ama bir sorun teşkil etmiyor her yenidogan bebekte oluyor