Gakkoyenge Kızlar bu eskisi demi iyi olan buydu demi ? Evde varmış 1 paket diğerinden hiç memnun değilim bu iyi mi ? Ona göre stok yapayım
birazquality Gakkoyenge evet içi yeşil olan eski. Ne güzeldi.. ben yeniden de memnunum ama eskisi bir başkaydı hala satılıyor mu ki nasıl stok yapacaksınız
Gakkoyenge birazquality bizim burda satılıyor 2-3 paket alsam kar kardır askeri kantinde vardı bakalım yarın eşim baksın varsa alayım ilk kez kullanacağım bu yeşili
birazquality Gakkoyenge beyaz olandan çoğu kişi memnun değil ya ben pek sıkıntı yaşamadım ama tabikide yeşil çok daha iyiydi molfixin resmi hesabından yorumlara bakmıştım herkes yeşili geri istiyordu niye değiştirdiler anlamıyorum
tarcinlicookie Bende eski olandan memnun olduğum için annem kayınvalidem herkese söyledim eski molfixleri toplayın diye 6 numaraya kadar baya stok yaptım hala daha girrikleri marketlere bakarlar eski molfix var mı diye 😂
tarcinlicookie Gakkoyenge yeni olan benim kızımda pişik yaptı ve full sızdırdı cidden eski molfix daha iyi