Umutoglum Allah aşkına bi akıl verin başına gelen var mı. Bebeğinde 50 gün önce kakada mukus ve kan geldi doktor süt alerjisi olabilir dedi süt ürünlerini kestik hemen. 2 hafta sonra kontrole çağırdı geçemeyince et ve yumurtayı da kestik. Koldan alerji testi yaptırdık bişey çıkmadı. Ayrıca kolunda egzama tarzı seyler çıktı şimdi biraz geçti. Ama kakada kan 50 gündür devam ediyo. Normalde 2 haftada azalır 6 haftada tamamen geçer bulgular diyorlar ama 7 hafta oldu süt keseli 5 hafta oldu et ve yumurta hala kan ve mukus var. Doktorlar da başka bişey demiyor. Antalya’da onerdiginiz bi doktor var mı. Bi akıl verin 😔😔
nsm Umutoglum diyette kaçak olabilir bende bu konuda çok sıkıntı çektim maalesef herşeye alerjisi olabilir canım una da örneğin pırasa belkide elma herşey olabilir bana 3 4 aydan önce alerji testi yok yapılsa bile doğru sonucu vermez dedi doktor doktor gezdim ben bebeğin küçük o sebeple kendin diyet uygulayıp her gün ne yiyorsan yazıp not alarak bebeği gözlem yaparak bulabilirsin besini bana diyet uygulayıp herşeyden sonra dediler ki her besin alerji yapabilir :/ zor Allah yardımcın olsun bizim hala mukuslu kaka alerji devam 3 aylık olacağız
NesrinCan Umutoglum bende deliriyodum neye alerjisi var diye herşeyi kesmiştik sadexe hurma zeytin ve patatesle besleniyorum ben ve çocuğum beni emiyodu. Meğer kuru hurmaya alerjisi varmış. Onu kesince düzeldik. Aklınızda bulunsun kuru meyvelerde alerjik. Kuruyemişler de…
plnymn Umutoglum bebeğiniz kaç aylık? Oğlum doğduktan 1 ay sonra egzama başladı bizde hem deriden hem kandan alerji testi yatırdık ama her şeye bakılamıyor sonuçta ve gizli alerjiler testte çıkmıyormuş biz tadımlara başladığımızda havuca alerji tespit ettik. Bu arada gitmediğimiz doktor kalmadı ve çoğu küçükken deri testinin sonuç vermediğini söyledi
Umutoglum nsm bebeğim 3 aylıkken başladı bu şuan 4 ay 18 günlük dediğiniz gibi her yediğimi not alıyorum ama gözle görülür bişey yok her 2 güne bir geliyo bazen 2 gün üst üste 😔😔 o kadar sıkı diyet yapıyorum ki ama bi arpa boyu yol alamıyoruz ona üzülüyorum şuan düşündüğüm tek şey gluten alerjisi ama ekmeği her gün yiyorum mesela kan 2 günde bir geliyor ondan olabilir ki acaba
nsm Umutoglum olabilir her ihtimali düşünmek gerek. Ben mesela evde mısır ununu suyla karıştırıp annemden ekmek yapmasını istemiştim. Ekmeği tamamen kesmiştim.
Umutoglum NesrinCan yemediğim şeyler kuruyemiş kırmızı et tavuk yumurta her türlü süt ürünleri paketli gıdalar 😔 her gün farklı şeyler yiyorum sebze tarzı düzenli olarak yediğim bişey yok ama hep düzenli şekilde geliyor bağırsağın da başka bişey mi var diye şüpheleniyorum hafif çatlak var gibi dedi doktor krem verdi ama yine aynı 😔
Umutoglum NesrinCan sizin de kakada kan oluyo muydu acaba geçti mi alerjisi olan şeyi kestiğiniz de hemen mi geçti nasıl oldu
gct öncelikle cok gecmis olsun buna benzer problemi 2 bucuk aydir kizimla yasiyoruz :( sizi cok iyi anlayabiliyorum doktor sormussunuz yazin tatilde kizim rahatsizlasinca DR. ALP ŞEN’ e gitmistik cok memnun kaldim kendisinden. size verebilecegim hic bi tüyo yada bilgi yok :(( allah yar ve yardimcimiz olsun hic kolay degil
Umutoglum plnymn bebeğim 4 ay 18 günlük 3 buçuk aylıkken yaptırdık deri testi bişey çıkmadı. Sizin egzama şampuan vs olabilir alerjiden başka
plnymn Umutoglum oğlum 17 aylık oluyor denemediğimiz şampuan, krem vs kalmadı. Bende ve babamda da egzama var biraz kalıtımsal ama bazı zamanlar öyle coşuyor ki oğlum uyuyamıyor kaşınmaktan o yüzden alerjik bir durum olduğunu düşünüyorlar doktorlar. Bizde 4 aylıkken deri testi yaptırdık ama o kadar küçükken çıkmaz dediler
Umutoglum plnymn çıkmazda gibi hissediyor insan kendini neye alerjisi olduğunu bilsek de ona göre bi çözüm bulsak keşke 😔
Umutoglum duyguuuuuuy özel akdeniz şifayı diyorsunuz sanırım ne kadara yaptılar testi bide çocuk doktoruna mi götürdünüz önce
duyguuuuuuy Biz önce kan testi yaptırdık pirince, domatese kadar alerjisi çıktı sonrasında Akdeniz üniversitesinde deri testi yapıldı (sıvı enjekte edildi koluna). Bebeğim şu an 2 ay 23 günlük buğday süt kabuklu ürünler kırmızı beyaz et yasaklı devam ediyoruz.
Umutoglum duyguuuuuuy bize Akdeniz üniversitesinde sadce deri testi yaptılar o daha güvenli dediler kan almadılar sizin bunlar kan testinde mi çıktı deri testinde çıkan oldu mu
nuroner Umutoglum gaita ya baktılar mı hiç ? Dizanteri vs olabilir mi acaba onda da kakada kan gözüküyor çünkü