Aminehumamoms Nezaman irmik helvası yapsam yapışmıyor birbirine güzel bir tarif varmı elinizde şimdi yapmak istiyorum
incinmissindedii Aminehumamoms bende var ama nasıl atıcam burdan nefis yemekler uygulamasından çokta güzel oluyo
incinmissindedii Aminehumamoms İrmik Helvası Tarifi Videolu Anlatım https://www.nefisyemektarifleri.com/video/irmik-helvasi-tarifi/
Noname21 Aminehumamoms evet sürekli karıstırman lazım yoksa olmuyor ilk denediğimde bende karıştırmadım çok kum gibi oldu 10-15 dakika kavurucan
Artemiss_ Aminehumamoms dr oetker in aldım 15 dk da oluyor mis gibi onu kavur kavur kolum kopuyor benim ya hiç uğraşmam😂 canım çekince alıyorum onu sütle yapıyorum miss
Glrmila Artemiss_ bende tam arkadaşın dedigini diyecektim cocukla helva kavuracak kdr vaktim yok acikcasi zaman önemli canim istediğin de alıyorum dr oetker 10 15 dk da hazir bize yetiyor porsiyon olarak. Lezzetide acikcasi kendi yaptigimdan daha guzel
Artemiss_ Glrmila evet canım valla öyle ben hiç uğraşamam çocuğum bırakmıyo bu pratik hemen içine badem fındık da atıyorum demlenirken miss 🥰