Omrumkrkmz Kızlar selam kızım 2 yaşında üst dişlerinde sararma var fırçalıyoruz da düzenli bi şekilde ne yapmam gerek böyle bisey başına gelen var mı ???
erkencikus_ Omrumkrkmz vitamin değerleri ya da demir ilacı yapıyor bzim.de biirnde var lekeli kaldı öyle geçmiyor az da olsa belli
Lilyumm Aynısı dün bizde hastaneye götürdğk bebek diye bişey yapmadılar napcam bilmiyorum fırçalıyoruz geçmiyor
Omrumkrkmz Lilyumm valla bende götüreyim diyorum ama kararsızım doktor konusunda bi macun öneriyormuş sanırım baktım yorumlara falan gayet güzel demiş kullananlar da araştırdım çok kullanılan bi macunmus işe yaradığın da söylüyorlar olmazsa alayım diyorum
dygkskn Omrumkrkmz aynı sorun bizde de var. 2 yaşına az kaldı. Demir damlası nerdeyse bütün dişleri kararttı. Fırçaliyorum ama geçmiyor 😔 hangi macunu alacaksiniz?
dygkskn Nikita Bizimki damla şeklinde takviye olanlardan değil. Bestiron ya da ocean gibi falan değil yani. Doktor yazdı demiri çok düşük olduğu için. Ferro sanol B şurup.
Lilyumm Ben demir damlasını bıraktım uzun zaman oldu nedenini anlayamadım macunda kullanmayın diyorlar yinede elmalı bebeklere özel mucandan kullanıyorum onuda yiyor acaba şarjlı diş fırçası alsam mı kararsızım