Binnur_cam durununannitoskosu kız bebekse benim yengem kızıma küpe almıştı bebek görmeye geldiklerinde getirdi çok hoşuma gitti kulağını deldireyim ilk işim küpeyi takmak olucak zamanı geldiğinde 🥰 Nevresim takımı alabilirsin Battaniye alabilirsin Uyku arkadaşı alabilirsin
_Goktugunannesi__ durununannitoskosu Puffy ipten kendiniz battaniye örebilirsiniz hemde el emeğiniz de olmuş olur battaniye çok kullanılan bişey
Gumus25 durununannitoskosu piyanolu oyun halısı alabilirsiniz. Benim kızım çok keyifli vakit geçiriyor. Bide eltim bana bakım ürünleri sampuan,pişik kremi, yağ ve atesolcer alıp sepet yapmıştı. Benim hoşuna gitmişti belki düşünebilirsiniz.
OptimusPrime durununannitoskosu Rica ederim, benim oğluma yaptırdığım hediyelik falan da ordan hep. Resimleri var. ☺️ Oğlum hala o setin yanındaki oyuncskla oynuyor,kızımda. 🙈
Beyza01 Bana en yakın arkadaşım piyanolu oyun halısı getirmişti. Kızım 5 aylık oldu her gün şükrediyorum valla. 10 dk bile kendi kendine oynasa çok iyi oluyor. Açıkçası ben o parayı verip almazdım ama o kadar güzel bir şey ki çok severek vakit geçiriyor kızım da.
Minel-inannesi durununannitoskosu ay arkadasiniz icin yapabilceginiz en iyi sey kavanozlarla pismis yemek, buzluga koymalik hamurisi stoklamak, hastane cantasina sicak su torbası lavantali masaj yagi, patik, yelek, 1kavanozda kayisi receli kattirin☺️
sezer2022 durununannitoskosu evet şuan herşeyi tam olabilir ama 8-9 ay sonrası için; yürüme arkadaşı, oyun halısı, 1 yaş mont yada vicco ilk adım ayakkabısı alabilirsiniz