Betelgeuse_ Kaçıncı ayda başlıyor bu nane? Bir haller oldu benim oğlana 🥴 20 ayligiz şu an son birkaç haftadir huyu suyu değişti
Selin39 Betelgeuse_ ayy hatırlamak bile istemiyorum 2 yaş sendromunu rezalet geçti dayanamadım herkes psikoloğa götür diyordu kreşe verdim 32 aylık düzeldi
delirmeceler Betelgeuse_ 18 de başladılar yavaş yavaş tavan yaptı 27 aylık ikizlerimle zirvedeyiz herkesi bekleriz
Betelgeuse_ Alerjikrinit yani doldururken derken üçe girmeden once mi? Bu sefer de üç yaş sendromu baslamayacak mi? Bu ne ya böyle biz de mi boyleydik anlamadım ki eskiden nasıl yetiştirmisler bizleri
Betelgeuse_ Selin39 ay inanmıyorum daha bir yıl daha mı devam edecek yani. Kafayı yerim o zamana kadar zaten çıldırmak üzereyim
Alerjikrinit Betelgeuse_ hayır ya 2 yaşına girerken. 3 yaş sendromu diye bir şey yok zaten 2 yaş sendromu 3 buçuk yaşına kadar sürebilirmiş
delirmeceler Betelgeuse_ tırlatma ikizlerle sendrom daha zevkli bazen böle boş boş bakınıyorum çoğu zaman ağlama krizlerine giriyorum 1 haftadır zirveyi gördüğüm için açıyorum mezdeke oynuyorum
Betelgeuse_ Uykudan kalkıp yarım saat boş boş ağlıyor yemek yemiyor her şeye inat ve her şeye agliyor
delirmeceler Betelgeuse_ dene dene onlar bağırdıkça atıyorum göbeğimi bir anda ağlama kesiliyor onlarda oynuyo dün kızım anne delirdi dedi 🤣🤣🤣🤣
Elfelf475 Betelgeuse_ 27 aylıgız bizi bir hafta yokladı sonra kayboldu gitti 😅 Allah’ın sevgili kuluyum ya da 😀 ama bizde de uyku sorunu başladı. Uyutmak eskiden çok kolaydı şimdi ne gece ne gündüz uykuya dalamıyor. Bir uyusa gece uykusu falan güzel ama bir saat uğraştırıyor resmen
Betelgeuse_ Elfelf475 ayy inşallah bizi de yoklayıp gider Sadece uykuya vurduysa gene şanslısınız bence. Çünkü gündüz o huzursuzluk halleri çekilmez oluyor bazen 😑
AselinnAnnesi 32 ayligiz biz hangisindeyjz bilmiyorum 2 yaş mı 3 yaş mı oluyor ne oluyorsa ben ömrümde böyle bişey görmedim 10 yaş çöktüm sabrım hiç bukadar sınanmamisti 🤦