Doraveduru Semiramis Ben emziriyorum ama az geldiği için sabredemiyorlar acıkmış oldukları için o yüzden mama veriyorum
47lina Semiramis 1 bucuk aydır meme reddi yaşıyorum emmiyor bitek uyutunca zar zor emziremye çalışıyorum Sağıp biberonla veriyorum çıktığı kadarıyla ama çok azalma var
Sareminel Gamo35 çok sarı çıktı normalde beyaz olur ya bu ilk gün gelen süt gibi o yüzden kararsız kaldım versem mi diye, işte bebek emmesi çok başka o emse gelir mutlaka ama 8 tane dişi var alt üst 4tane az ısırsa dayanılır belki ama çok fena😔
Selvi23 Sareminel memenizden gelen her süt tazedir. Sakın döküp de ziyan etmeyin. Memede sütün bozulması diye bişey olmaz. Verin bebeğinize.
Sareminel Doraveduru aaa emiyosa ne güzel bence siz acıkmadan oynaya oynaya verin mutlu olduğu sıralarda çok sevindim adınıza siz daha kısmetlisiniz
Sareminel Doraveduru ya inşallah bir yolunu bulursun bütün bebeklerimiz doysun sütlere inşallah ama olmuyosada nasip napalım ben kendimi çok yıprattım ama nasip olmayınca olmuyor
Doraveduru Sareminel benim ikiz yalnız bakıyorum mana bez gaz uyut falan derken bir mama saati daha geliyor öyle keyif yapıp emmeye onlar da vakit bulamıyor
Sareminel GonulAyd emmiyo ısırıyo onu oyun sanıyo büyüdüğü için 8 buçuk aylık daha küçük olsa olurdu 😔ama pompa ile sağarım elektrikli var
GonulAyd Sareminel tam acıktıgı zaman versen direk alır oyun zannetmez. Oyun zannettigi zamanda al agzından vermemeye calıs aglatmadan cok incitmeden o zaman oyun olmadıgını anlayabilir. Elektrikliylede sagabilirsin. Bir suredir emmemis sonucta biberonla verebilirsin tadını yeniden bilmesi icin
Sareminel Doraveduru aayy Allah bağışlasın hem çok güzel hem zor ama büyüyünce ne güzel olucak sizin için, 🤗annesi senin zaman bulamaman çok normal üzülme sen inşallah çoğalır yine de
Doraveduru Sareminel inşallah bakalım siz de çok üzmeyin kendinizi olumlu bakın bugün biri bana dut kurusu çok iyi süt yapıyor dedi onu deneyeceğim denemedi iseniz sizde deneyebilirsiniz
Sareminel Doraveduru sadece onu denemedim diyebilirim bütün kürleri yaptım bakayım yarın ilk işim olsun 🤗 sağlıkla büyütün güzel bebeklerinizi 😊
Sareminel Doraveduru hep hayalimdi nasip olmadı yakın yaş olur bizimkide inşallah kardeş başka bişey en yakın arkadaşın evde daha ne olsun 🤗
Sareminel 47lina lansinoh hem Manuel var hem elektrikli bir bayan Manuel daha iyi çekiyo diye elektrikten sonra onu aldım ve bana satıcı çok güldü haklıymış sütü olana Manuel iyi 🤦♀️