Birdunyabircennetannesi İnfluenza pozitif İlaç kullanıyoruz sürekli ama ateşi hep 38 üzeri Vücudu 39.5 Bugün full uyudu uyumayan çocuğum Halsiz öksürük burun akıntısı hapşırık arttı Acile gitsek birşey yapmıyorlar evde bir şey yapamıyorum Ne yapacağımı şaşırdım kaldım
yanikkozaanne Birdunyabircennetannesi ne kadarlık emziriyor musun bilmiyorum ama sen sarmısak ye bol bol emzir emzirme kampı gibi yani
Seymaseda Birdunyabircennetannesi Valla ateş Allah korusun biz havale geçirdik . Çocuk sadece zıbınla kalsın ılık duş aldırabilirsin ayaklarının altına kaseye 1 limonu sık çorabını batır öylece giydir nar yedirebilirsin
2ofmom Birdunyabircennetannesi Benimkide ateş halsizlik öksürük ama neyi var bilmiyorum goturmedim 3,5 yasinda yemiyo
Birdunyabircennetannesi yanikkozaanne Emmiyor 2.5 yaşında küçük değil çok Hiçbir şey yediremiyorum ilaç içmeyi seven çocuk ilacını bile ağlayarak içirdim yemekte yediremiyorum zorla 2 lokma yedirdim de ilacını öyle verdim Sarımsağı asla yediremem en sevdiği şeyleri bile reddediyor yani abur cuburu bile istemiyor 🤷
Birdunyabircennetannesi Seymaseda Hiçbir şey yemiyor nar aldım ama Zaten 4 gündür hep zıbınla hiçbir şey giydirmiyorum😢
Birdunyabircennetannesi Mucize1309 İlacını içirin diyor Geçen ateşi var iğne bile zorla vurdurttum Çünkü evden çıkıyor arabay biniyor gidene kadar ateşi inmiş oluyor yalancı durumuna düşüyor gibi oluyorum anlamıyorlar
Enfalll Birdunyabircennetannesi burnunu serum fizyolojik ile açın . Ateşi için calpol verin . Ve sarımsak küçük küçük doğrayın içine bi kaşık bal koyup biraz limon sıkın ve bi tatlı kaşığı verin .iyileşene kadar her gün bir tatlı kaşığı verin iyi gelir . Bunun dışında bi avuç kuru dutu bir ya da iki bardak su ile kaynatın ve suyunu içirin .iyi gelecektir . Bi kaç gün sürer
Birdunyabircennetannesi Enfalll Teşekkür ederim ama çikolatayı bile reddediyor yani sabah yediği çeyrek poğaçayla duruyor Onu da kendi istedi aldım zorla yedirdim Ne yapacağımı şaşırdım Calpol dolven 4 saatte bir dönüşümlü veriyorum bana mısın demiyor Bugün kafasını kaldıramıyor hiç oynamadı odada duruyor yatıyor oturuyor gidelim salona diyorum istemiyor ilk defa yani istemiyor🤷