Deletedmom280 Delircm 1 hftadır uyumuyor diyebilirim gunde ıkı kex yarım saat uyuyr bu saat oldu hla ayakta kac gundur boykr sınırden oturdum aglıyrm 15 aylık
Bmaidil12 Deletedmom280 yatagına bırakınca ağlamıyorsa iki yumuşak oyuncak ver eline yatagında bırak illaki yorgunluktan uyur zorlama uyutmak için sen dha cok yıpranırsın oda uyumamak için daha cok direnir. İki yaş sendromlarına merhaba 🥺☹️😫
ertanmut yaaa bnm oğlumda çyleee yaaa bir uyanıyooo ağlıyarak tüm bina ayağa kalkıyo resmennnn anlamadm ya zor susturdum smdide ayapında yatıcak inşallah
Bmaidil12 Deletedmom280 Allah yardımcın olsun. Öğlen 16.30 dan sonra uyutma kesinlikle gör bak aksam nasıl uyuycak uyusa bile uyandır 16.30 dan sonra aksam 19.30 20.00 gibi gör bak nasıl uyuyo yorgunluktan
Deletedmom280 Bmaidil12 cnm oylede yaptım gerckten 8 de uyudu ama 9.30 dgru kalktı gce 4 te zor uyuttm
Bmaidil12 Deletedmom280 alla alla normalde hergün o şekilde uyuyan bebek düzene girmesi lazım mıkırdanmaya başlayınca hemen memeye alıp geri uyutup bıraksan acaba geri uyur mu bilemedimki. Her bebekte farklı anacım bana bu gelir sana gelmez ooyy oyyy