anonim99 nursenbaris sakin ol canım neden bu kadar streslendin 😂😂😂 bı makarna yapiver ya da kahvaltı yapın gitsin ne güzel uyumussunuz dinlenmissiniz
bananeabiya nursenbaris ben köfte yapmıştım sabahtan hazırladım dolapta. Aksam iki patates doğrayıp hoop fırına atıcam pratik.
durukusunannesi_ nursenbaris bende şehriye çorbası var eşim içmez ama kızıma içirdim Patlıcan yemeği Pirinç Pilavı Belki bi de cacık yaparım
nursenbaris anonim99 bi kaç gündür evde yoktuk zaten hep dışarda. yedik dünde kayınvalidem sarma sarmıştı eşimde hiç sevmez makarna yaptık dün bugünde geçiştirmek istemiyordum 😂
CankizimRavzam nursenbaris hemen bir tavuk al patatesli biberli sarımsaklı domatesle karıştır üzerinede salçalı sos yap at fırına yanında da bir pilav bir salata ooohhh efso 🤭🤭
12345678fatma nursenbaris ben fırına tavuk patates aticam yaninada sebzeli bulgur pilavı yapicam yanina salata sizde öyle yapabilirsiniz
Binnur_cam nursenbaris yap bi menemen yanınada kahvaltılık çay oldu bitti amannn hergün yemekte yapılıp yenmiyoki
Tombikdonerartikcokpahali Biz de akşam mercimek yemeği var. Şimdide sebzeli makarna yediricem çocuklara 🤣 mercimeğin yanına ne yaosam diye düşünüyorum 🥸
hndathn Valla bugün bende kolaya kaçıyorum patates tavuk fırına haydi yaninada turşu ayran çocuklar ada birer kase yoğurt tamam bitti yarına Allah kerim