beyzaytt Kızlar bebeğimin göğsü şişmiş emzirmekten sanırım ne yapmam gerekiyor veya tehlikeli bir durummu bilen yazabilir mi ?
lidokain beyzaytt bebeginizn göğsünü ellemeyin öyle olabiliyor sıkmayn ovalamayn takip edin doktorunuzada danışın
minikkbebegim beyzaytt eskiler ilk zamanlar onunda göğsü şişer masaj yap banyo sonrası demişlerdi bana ben hep yaptim ovaladim aklima geldikçe cok mu şiş hiç masaj yapıyor musunuz
canireemy beyzaytt ovalamayın deniliyor artık normalmiş senden hormon geçiyor sakın ellemeyin, isterseniz bir çocuk doktoruna gösterin
beyzaytt lidokain minikkbebegim canireemy benbileanneoldum Metesmom Mevaaaam fatosarsal Teşekkür ederim 🎀💓 ben de yeni fark ettim dokunmadım henüz googlede de dokununca enfeksiyon riski oluşabilir yazıyordu kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim o halde bu hafta izlemimiz var gidince mutlaka soracağım 🩶
benbileanneoldum Doktorumuz bizi hemen uyarmıştı doğumdan sonra olabilir diye ellemeyin sakın demişti masaj falan yapmayın demişti kendisi geçiyor zamanla 😊
fatosarsal beyzaytt doğum sonrası ilk dönemler normal kesinlikle ovalama masaj vs yapmayın kendi kendine geçecektir