Nickibosver Benim : 1-kilo vermek 2-kpssden atanacak puan almak 3- hiç görmediğim bir şehire kültürel seyahat
Deletedmom_110 Nickibosver arabayı yenilemek Namazımı doğru dürüst kılmak Az borcum var kapatıp tatile gitmek he birde üniversite tyttt kazanmak🌸
Dimplesbaby Nickibosver sen ben olabilirmisin acaba kpss çalışmaya başladım diyetteyim ve yurt dışı tatillerime bakıyorum sürekli 2 çocukla ne kadar olursa 😂
Marianne Nickibosver sadece kilo vermek. 2 tane mesleki sınavım var. Onları versem oldu bitti bu sene
Nickibosver gencmom_ ehliyeti alalı 10 seneyi geçti araba kullanmıyorum bu beni çok üzüyor araba kullanmayı öğrenmeyi de ekliyorum kocam ogretmiyor ama 😡
gencmom_ Nickibosver ben kendim öğrendim videoları izleyerek bir gün arabayı aldım baktı sürüyorum ehliyet alalım dedi lazım çünkü; bebek var Lazım oluyor
irva Nickibosver Yaz’ın gelmesini bir an önce diliyorum valla.Havalar ısındığı gibi direk yazlığa gidicem.Sırf şu hastalıklardan dolayı kış mevsiminden nefret ettim Rabbimin gücüne gitmesin.Kış geldi mi bunalıma giresim geliyor.😂
BambuSever 1- Kocama oyunlari biraktirmak 2-Kendime yeni araba aldirmak 3- kocami arkadaslarindan uzaklastirip, sadece benimle ilgilenmesini saglamak
Uffsananebeslk Nickibosver 1- Kilo vermek (her zaman derdim olmuştur😂) 2- Kendime araba alıp, oğlunun arabasını kıymete bindiren kv beni gezerken görsün çatır çatır çatlasın😂 3-kilo vermek 🤣
kivircikannesi Nickibosver Güzel bir model araba almak için biraz birikim yapmak Yazın bol bol gezmek, tatile çıkmak 💃🏻