usenmedimyaptimbirvelet Busrgok Barbekü soslu kanat Fırında patates soğan Közlenmiş domates çorbası Ve tavuk dünyası salatası
hemsireemom usenmedimyaptimbirvelet közlenmiş domates çorbası güzel oluyor mu aşırı denemek istiyorum ama tadı kötü olur emeklerim boşa gider diye korkuyorum
Deletedmom_103 usenmedimyaptimbirvelet gorumcem geliyor cnm yenge ben ogrenciyim böyle seylere aç kaldım bana bunlardan yap dedi hayırlı bir gelin olarak kıramadım
usenmedimyaptimbirvelet Sebusebu küçük borcama domates kabuklarını soyup ortadan ikiye ayırıp diziyorum 1 soğanıda kesiyorum aralarına sarımsak koyuyorum zeytinyağı tuz kekik sonra fırına koyuyorum. tencerede un salça tereyağını kavuruyorum fırından pişmiş domatesleri alıyorum biraz daha kavurup blenderdan geçiriyorum pürüzsüz olduktan sonra yarım bardak süt ekliyorum tuzu eksikse tuz falan ekliyorum acı olmuyor harika oluyor kaşarla veya kıtır ekmekle daha fazla lezzet katıyor
alparslan221 usenmedimyaptimbirvelet bebeklere olur mı acaba bşde süt koymasak olur mu oğluma deneyeyim :)
hemsireemom usenmedimyaptimbirvelet denemek istiyorum bakalım suyunu ne kadar ekliyorsunuz tahmini olarak
Balkizlarim Busrgok köfte , tel şehriyeli pilav , patates kızartması salata süzme yoğurt turşu yaptım bir tek mandalina soslu tart kek kaldı yapılacak onu da namazdan sonra giriscez kızlarla 💜
minikbirkalp230_ Balkizlarim merhaba uzun zaman sonra yeni hesapla geldim dün şuana kadar ilk tanıdık sizi gördüm eskilerden 😊