hilal64 Erkek bebek anneleri oğluşlarınızı kaç aylıkken sünnet yaptırdınız benimki 2 aylık ve 3 aylık olunca yaptırmayı düşünüyorum sizce doğrumu
SMM_19 hilal64 ben 21 aylıkken yaptırdım şimdi 22 aylık olacak yaklaşık bir ay falan olacak ama siz bence hemen yaptırın ,ne kadar küçük o kadar iyi , akılları yetmiyorken daha kolay
Tatlisoglum hilal64 3 aylıkti yaptırdım ve iyiki diyodum çok çok memnunum hiçbir şekilde zararı olmadı anlamadı bile oğlum
ozlem592_ Merhaba bende bu civarda yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar kolay geçti diyor bende bekleyim burda 😊🌸
kelebek_17 hilal64 5 ay 1 haftalıktı yaptırdığımda çok geç kaldığımı düşünmüştüm. Dönmeye başlamadan yaptırmak daha iyi bence.
Wanderlust hilal64 ilk 3 ay icinde olmasi en iyisi imkan varsa hemen yaptirin hic ertelemeyin ne kadar erken o kdr iyi
Hevida 2 ay 6 günlük şuan bugün sünnet oldu daha anestezi etkisi gecmedi galiba bi ara cok agladı hata mı yaptım acaba diye yorumları okumaya geldim Allah yardımcımız olsun insallah cok ağlamadan geciririz
sibelkilic hilal64 4 ay 6 gunluk 12 de randevu aldık erken degıl bence ıdael bebekken hızlı ıyılesıyor