Muhammed-eren Kızlar oğlumun doğum gününe fikir olması açısından erkek bebek doğum günü konseptlerinizi atar mısınız
Aslan2103 Muhammed-eren bende bekliyim burdaa. aklimda bohem tarzi yapmak var boyle kahverengi bej tonlarda balonlar aldim bakalimm
Alparslannesi Muhammed-eren 3 ay sonra bizim de doğum günümüz sağlıkla huzurla yaşasınlar inşallah 🙏🏻 burda bekleyeyim :)
Zlhaanne Muhammed-eren ben düz sade yaptım mavi beyaz lacivert ve Gold balonlar ve düşlerle yaptım herkes safari patron bebek falan yapıyor sade yaptım ben
Poly-ana Muhammed-eren Bizim 3 hafta sonra doğum günümüz bej rengi bir kıyafet diktirdim müslimin kumaş konsept olarakta bej ve kahve rengi düşünüyorum ama abartmadan
sezer2022 Muhammed-eren benimki kumsalda olmuştu ama fikir olarak hepiniz salopet takabilirsiniz 🥰 bi arkadaşımda patron bebek konsepti yapmıştı ve her gelene papyon hazırlamıştı,, hepimiz papyonluyduk Oglum00
busrakaaneren 1 hafta sonra dogumgunumuz evde kendim balonlar aldım süsleyecegim ama nasıl olacak kestiremiyorum yaptığımda fotograf atarım buraya
busrakaaneren Muhammed-eren konsept değilde trendyoldan kahveli bejli ayıcıklı balonlar aldım konsept seçmedim yani
annesikuzusug7 Muhammed-eren balonları İnternet’ten aldım eşimle sisirdik cam masayı kiraladim sadece
Mnli Muhammed-eren oğlumun 1 yaşında çiftlik hayvanları yapmıştık ona da slopet ve kırmızı kareli bir gömlek giydirmiştim çiftçi gibi olsun diye o zaman pandemi vardı aile arasında yaptık kırmızı uçan balon 1 yaş balonu masaya kırmızı runner pasta bir vazoya da kırmızı krem pamuk otu denen çiçekler var ya onlardan koymuştum
Mnli Mnli 2 yaşın resmini bulamadım ekran resmi aldım arşivden 😅 ben hep kendim hazırladım evde bu sene okulda istedi ilk kez ama şu zincir balon bizi bitirmişti ağızla şişirdik pompa yoktu zor oldu o yüzden her sene uçan balondan devam