Türkıyeden geldıkten sonra kalabalık sehırden gelmeme ragmen mınık bır kasabada yasıyorum önceden alısık oldugumdan burası bana cok kucuk geldı insanlar sekızden sonra panjurları kapatıp gunu bıtırıyorlar sonrasında kuzenlerımın yanına berlıne yakın bır sehıre gıttım carsıda şoklar içerisinde kaldım berlınde cok turk var orda gezılecek yerlerı dolastıgımdanmıdır yada karsıma cıkmadılarmı bılmem ama dıger sehırde cok ürkütücü geldi yanlıs anlasılmasın farklı ırklardan degil insanların geldigi nokta beni cok sasırttı burda erkek erkekle evlenebılır ya escınselı bır nebzede olsa benımsedık ama benım gördüklerim bambaskaydı cocuklar için almanyada yasanılabılecek en iyi yer kucuk kasabalar burdada gencler var gıyım kusamları o kadar mutevazı normal oyle cropmudur nedır onu gıyenı bıle cok nadır gordum sosyal medyayıxa kullanmıyorum sanırım cok gerıde kaldık gelınen nokta benı cok sasırttı cocuklarım gelecegı ıcın cok endıselendım 😕 isteyen gerı kafalı desın linclesin ama bız el bebek yetıstırıp buyuturken ergenlıkte bır gruba olmadık dusuncelere kapılması benı ürküttü