tomvejerry Yigitefeninannesi_ Ben ilk deneyimim olarak söylüyorum normal bir kere çekilmiş aldım bebeğim yutamiyor büyük geliyor birdahakine iki kere çektircem inşallah
Semaaa39 Yigitefeninannesi_ ben danaya geçmeyi düşünmüyorum. Hem ilaçlandırma anlamında hemde sindirim anlamında daha kolay olduğu için gittiği yere kadar kuzu kıyma pirzola vs alacağım. Daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Melis1706 Yigitefeninannesi_ valla hic.coft cekme yapmadim ben normal dana kiymadan basladim cok sukur sorunda yasamadim.en son bayramda kurban kestik onun icine dana etinden karistirttim sirf koyun kokmasin diye yiyor kizimda
Yigitefeninannesi_ tomvejerry anladım acaba kurbandan buzluğa attığımız kiymadan kullansam olur mu ki acaba yada yeniden mi alsam
tomvejerry Yigitefeninannesi_ olur canım hemen çözülür çözülmez ver ama tekrar tekrar çözdürup verme az az çıkar buzluktan
Tuuggccee Yigitefeninannesi_ çift cekım yagsız kuzu kıyma daha ıyı oluyor bebekler için canm ama terch meselesi tabı
Yigitefeninannesi_ Tuuggccee bende şimdiye kadar çift çekim kuzu kıyma veriyordum bu arada 14 ayligiz dana vermek istedim canım o yüzden sordum teşekkür ederim
Dfncgdm2022 Yigitefeninannesi_ bende cıft cekılmıs kuzu kıyması verıyorum baska vermıyorum cnm 13 aylık oldu obur turlu yemıyor denedım o yuDen gıttıgı yere kadar kuzu kıyması verecem bende