DilaraAA3536 Merhaba tv ünitesi yanındaki köşem boş böyle uzunlamasına vazo tarzı veya dekoratif bi ürün arıyorum neler alabilirim sizde varsa atarmısınız resmini bende almak istiyorum bu olur mı sizce
Belcim30 DilaraAA3536 Buda olur, ayaklı vazolar var 2 tane onlar olur ben öyle yapcam aldım, lambader olur, ince uzun kitaplık olabilir 🤗
sezer2022 DilaraAA3536 gelin evinde çok eleştiriliyordu bu tüyler uçuyor diye 🙈 saç spreyi sıkıyordu sunucu uçuşmasınlar diye
Artemiss_ DilaraAA3536 lambader ya da ayaklı şık vazo alabilirsiniz bunlar pek hoş değil bence tiftk oluyor ve direkt yerde durması görsel açıdan hoş değil. Zevk meselesi tabi siz bilirsiniz ☺️
Mucize1309 DilaraAA3536 kiz bunlar çok dökülmezmi temizle dur sonra başka bir şey olabilir ayaklı lamba yada ayaklı vazo ama çiçekleri yapay dökülmesin diye
Usnac1995 Mucize1309 bende var hiç dökülmüyor tabi 15 aylık bir fare yoksa evde 😂 oğlum tek tek alıp kaçıyor oynuyor ozaman dökülüyor sadece
Bugleminannesi28 DilaraAA3536 goruntu hoş heleki ahşap unite veya spor eviniz var ise ama bence çok uğraşırsıniz dökülür onun yerine lambader bakın