aliks Tatil dönemimiz bebeğimin 6 aylık dönemine denk geliyor. Uyku saatleri düzeni vs düşününce villa mi tutmak mantıklı yoksa otel mi?
frappuccino aliks bebeğim 4 aylıkken villa tercih etmiştik biz. Hiç olmazsa tamamen kendimize ait Alan.
pasaklisinkukuli aliks 9 aylık otele gittik memnun kaldım ben arkadaşlar olmadan villaya gitmek bana tatil gibi gelmiyor yine yemek bulaşık kahvaltı temizlik derdi oluyor ne anladım ben bu işten
Kuzularinanasi aliks otel tabiki.villada yeme icme duzen temizlik hep size kalcak.tamamen eziyet.bebek bu heryerde uyur.saatine vs takilmayin.ben hep kizlarimla tatile gttim uykusunu vs hic dusunmedim.havuzda suyun icinde bile uyudular dusunun…uykusu gelen bebek heryerde uyur.
sezer2022 aliks villada yemek temizlik yine sende 😝 öyle tatil mi olur kesinlikle otel seç zaten yürümüyor tek bi odaya tıkıldığını farketmeyecek, tabi tıkılma şezlongta bile uyur
Hellobello aliks kesinlikle otel tatili, mis gibi hizmet alırsın yemek içmek iyi gelir, bebiş de denize girsin yorulur uyur bebek arabasında zaten☺️ çok sıcak yerlere gitmeyin sadece ona dikkat edin
Semaaa39 aliks kesinlikle otel. Oğlum 5 aylıkken önce kapadokya ya gittik. Orada konakladık. Yol vs çoook rahat geçmişti. Sonra oradan da Antalya otele geçtik. Orda da çoook rahat etmiştik. Tabi oğlum ozamanlar aksam 7 dedi mi uyuyordu. Yemek yerken falan babasının kucağında uyuya kalıyordu. Tek sıkıntı erken uyuması oldu. Birde otel seçerken denize karşı balkonlu oda alın. En azından geceleri orda vakit geçirirsiniz🤣