Ndd_mhmt Merhaba hanımlar bebeğinize 6. Ayda ek gıdaya nasıl başladınız neler verdiniz ve ne şekilde verdiniz tarifleri ile paylaşırsanız sevinirim
Betulemre Ndd_mhmt bende kitap aldim ama 3 gün kuralı ile patatesle başladım sonra havuc sonra balkabagi sonra pırasa vs elma armut yoğurt bunları 3 gün 3 gün verdim sonra patatesle havucu birleştirdim verdim sonra balkabagini kattım oyle oyle devam ettim
Boncuk25 Ndd_mhmt 3 gun kuralı 2 çocugumda da hiç yapmadim sabah peynr yumurta pekmez öğlen sebze püresi aksam uzeri meyve püresi verdim bunların hepsi toplasan 1 cay bardagi anca yapar bu sekilde devam ediyorum
Merve1650 Bu çocuk aç kitabı ve acıkınca yer kitabı aldm çok güzel herşeyi anlatıyo birsürüdr tarif var
Ndd_mhmt Merve1650 ikisinin içerisindeki tarifler aynı mı acaba yani farklı tarifler var hep değil mi
Ndd_mhmt Betulemre ben üç gün kuralı denemedim ya arada patates yoğurt havuç verdim ama birer gün yoğurdu sürekli veriyorum artık direk muhallebi çorbaya vs geçmek istiyorum
Ndd_mhmt Boncuk25 bende uygulamak pek istemiyorum ama neyi nasıl yapacam nasıl neyle karıştırıp vercem onu da bilemiyorum
Boncuk25 Ndd_mhmt canm sabah azcik yumurta sarisi ver azda peynirle öğlende az bisey sebze puresi ver kabak patetes havuç prokoli bunlari dene ikindide meyve püresi ver