beyzadodo Kizlar merhaba, 19 aralikta son adet tarihim . Ben bundan 4 gün once erken gebelik testi yaptim tek cizgi idi ama hala adet olmadim. Esimde gogus ucumun buyudugunu soyluyor, icimde suphe oldu. Olabilir mi tekrar tesy yapmalimiyim
asimesila beyzadodo gittinizmi hastane kan için benimde sürekli uyuma ve göğüs uçlarında acı ara mide bulantısı oluyor test yaptın ama normal test alıp erken olandan değil çıkmadı ama
BenMathilda beyzadodo göğüs ucu öle hemen büyümes ki yav Bir de zaten o ara ara büyüyen bişi takmayın bence onu, test negatif ise negatiftir
beyzadodo Esraemir34 peki ben yarin nereye gitsem kan testi verebilirim illa kadin dogumdan mi almalıyım
Esraemir34 beyzadodo hayır ya ila kadın doğuma gitmene gerek yok yakında sağlık ocağı varsa ordan alıyor lar akşam sonuçlar çıkıyor
Birdunyabircennetannesi beyzadodo Acilde veya sağlık ocağında verebilirsiniz Acilde 2 saatte çıkıyor ama aciller şuan sıkıntılı En iyisi sağlık ocağında vermek
beyzadodo Birdunyabircennetannesi teşekkür ederim, sizce olma ihtimali olabilir mi cikarmiydi erken gebelik testinde
Birdunyabircennetannesi beyzadodo Yani geç döllenme olabilir Bilemiyorum ne desem boş yani eğer korunmasız ilişki yaşandıysa ihtimal var 🤷 Siz kan verin rahatlayın😊
beyzadodo asimesila randevuyu yarina bulabildim bugun cok merak ettm bi erken test faha aldim tek cizgiydi
CankizimRavzam beyzadodo geçmiş olsun canım bende aynı sorunları yaşadım sonra farklı kanamalar yaşadım ve sonuç olarak bugün rahimden parça verdim sen bı git sağlık ocağına kan ver negatifse mutlaka bir kadın doğuma git muayene ol ihmal etme 🤍