Grupyildizi Kizlar bu ara butun vucudum agriyo eklemlerim kaslarim dun biraz is yaptim gogus kafesime bile agri girdi kolum bacagim ben bunu anksiyeteye vuruyorum cunku geceleri basliyor gunduz iyiym sizlerdede varmi vucut agrisi
iyiki Grupyildizi ben anksiyeteden çok çekiyorum. Hiç birşeye hevesim yok. Sizde başka ne tür seyler var.
Karakuzummm Grupyildizi canım bu söylediklerin bende dee oluyor ama anksiyete mi var bende de o zaman
1eylul2selim Grupyildizi anksiyete ne bilmem ama birkaç gündür gece olunca başım agriyoe migdem bulaniyor bacaklarım ağrıyor ve yorgunluk sürekli uyku hali uykuya doyamama yaşıyorum nedir bu bende anlamadım
Lalaaa Grupyildizi haber izleyince instagram da kötü şeyler görünce tutuyo beni de ya çok etkileniyorum endişe sarıyo o tarz seni etkileyen şeyleri bul ama hayata karış anksiyeteyi görmezden gel küçümse yoksa geçmiyor
Grupyildizi iyiki yani cok sey degil aslinda arada bir vuruyo degisik sekilde terleme falan gbi ama snrasinda bu vucut agrisi oluyor sirt agrisi bel gogus kafesimdeki kemik agrisi kollarim agriyor grip olucak gbi halsizlik vitaminlerimde dusuk eczaneden vitamin alicam
Grupyildizi Karakuzummm bilmiyorum cnm etim kemigim agriyo bende anksiyete var bu ara vurduydi snrasinda boyle agrim oldu ben ona yordum
Lalaaa Grupyildizi sen bi doktora git kendin karar verme ben doktora gitmiştim sonra çıktı fibromiyalji dediler hatta
Grupyildizi 1eylul2selim sekeriniz mi var acaba ben anlamadim herkeste bi yorgunluk bi tembellik vucut agrisi kime sorsam ayni acaba asilar mi yapti bizi boyle hacamat yaptirmayi dusunuyorum
Grupyildizi Lalaaa ay ben ondanda supheleniyorum e ben fizige gttim kas gevsetici verdi dahiliyeye httim demir ve d vitamini verdi fibromiyaljiyi kim nasil anliyo ve nasil teshis konuyor ve tedavisi ne
Grupyildizi Lalaaa aaa arada gogsumede sgri saplaniyo sirtima falan parmaklarima kadar eklem agrisi oluyo bi vitamin kullaniyimda gecmezse gderim
Lalaaa Grupyildizi bunun tedavisi yok stres sıkıntı yapma psikolojik ilaç vermek istiyorlar ben almadım fizik tedaviye gittim
hititli Grupyildizi ayni seyleri yaşıyorum. Heryerim agriyor parmaklarima kadar. Sabah kalktığımda kapatamiyorum bile ellerimi. Sırtım kollarım. Sanarsin koca bir binanın bütün camlarını silmisim öyle bir vücut ağrısı. Siz nasılsınız doktora gitti izmi
Grupyildizi hititli gitmedim cnm fibromiyalji olabilirmisin he bi uyusmalardan dolayi beyin doktoruna gttim emar cekildi bise cikmadi