Aydanur24 Merhaba arkadaşlar artık tesetturluyum. Bu sebepten konuya ilgili arkadaslardan tesettür modern tarz da kıyafetler bulabileceğim tavsiye butikler semtler vs almak istiyorum.İstanbulda yaşıyorum bu arada.
Mltmert16 Aydanur24 ne güzel Rabb’im daim etsin inşallah 🤲🏻 bekliyim bende burda bu ara bende çok niyetine girmeye başladım inşallah başarabilirim 🤲🏻
Kk41 Aydanur24 allday marka da güzel şeyler var suan indirimde bakabilirsiniz . Zeruj port zeruj mall avm var orada ki butiklerden de bulabilirisnz
ikiprensannesi53_ Aydanur24 İstanbuldaysan fatihe git fatih tesettür yeridir çok dükkan ve seçenek bulursun
Aydanur24 Mltmert16 çok teşekkürler bende bir gün kapnacagim ama ne zaman diyordum baktim 1 yaşında ikizlerim başımı kapatınca yadirgadilar dedim beni açık hatirlamamalilar bahanem bu oldu benimde şimdi çok rshatim valla tavsiye ederim yürüyen günah olmaktan çıktım en azindan
NagehanZor Öncelikle hayırlı olsun rabbim daim eylesin inşallah. Zeruj port ve Zeruj Mall mağazalarında çeşit çok tavsiye ederim. Ben Fatihte oturuyorum ama fiyatları çok yüksek.
Aydanur24 NagehanZor öyle değil mi . Bende aklıma fatih gelmisti aslında ilk ama zerujun yolunu tutayım ben iyisimi çok tesekkurler
Aydanur24 Kk41 alldayi keşfettim ama denemeden olur mu çıkarım yapamadim üzerinde iyisimi zerujlara gideym ben
Aydanur24 ikiprensannesi53_ ilk aklıma gelen yer ama bir arkadaş uçuk fiyatlar okdgnu söyledi yine de bir bakscagm
Kk41 Aydanur24 denemeden olmaz o marka yeni bise aldım başka bi butikten bi beden küçük olan oldu mesela
Aydanur24 ikiprensannesi53_ ucuz tabiri kalktı zaten ama ama verilebilecek bir de verilrmeyecek fiyatlar hala var tabki