Zelislina Merhaba anneler 11 aylığız biz menenjit aşılarına yeni başlayacağız bexero olcak ilk doz ateş oluyor mu? Sizce aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verilmeli mi. Verilmeliysede calpol mu dolven mi verilmeli? Sizler neler yaptınız
Aynenkanka Zelislina bizde ateş yaptı 38.8 e kadar çıktı ama 4-5 saatte anca düştü 3 kez duş aldırdık kombiyi kıstık falan derken geçti ertesi gün ateş olmadı. Hastaneden çıkmadan calpol vermiştik doktorumuz öncelik parasetamol demişti o nedenle dolven vermedik
Elmsnghn Zelislina biz ilk dozda sıkıntı yasamamstkk biraz huysuzdu. Ama sonra bexsore ile nimentrixi bir olunca çocuğum cok zorlandi.
Kk41 Zelislina ateş düşürücü verilmemeli . İlk dozda çıkmamıştı oğlumda boşuna ilaç yüklemiş olursunuz. Yani çıkıp çıkmayacağını bilmiyorsunuz. 2. Dozda çıkmıştı calpol vermiştim . Stres yapmayın çıkarsa verirsiniz . Doktorlarda aşıdan önce önermiyor zaten
Onemother1 Zelislina bizde ateş yapmıştı.ama olmadan önce ateş düşürücü vermeyin.vücudun savaşması gerek.ateşi çıkarsa verirsiniz calpol.bizim calpol düşürmeyince mecbur dolven de vermiştim doktoruma sorarak
Busegr Her çocukta farklı galiba biz hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık bence vermeyin ateşi çıkarsa kontrol altında tutun
120720 Zelislina Bizde ateş yapmamıştı ama hastanede iğneyi daha vurulduktan hemen sonra doktoru calpol içirdi o yüzden olabilir. Yan etki olmamıştı hiç
AEgemm Zelislina bizde ateş yapmadı ama hemşire eve gidince calpol ver huzursuz olur ağrısı olur dedi ateşinin çıkmasını beklemeden verdim sonra vermedim bir daha inşallah sizde de gerek kalmaz
Adensmom8 Zelislina ilk dozu rahat atlattık çok şükür de ikinci doz mahvetmişti yavrumu bence calpol daha mantıklı ateşi kesmezse pedifen veriyorum ben