ozge5441 Kızlar 15 günlük bebeğim hem emziriyorum hem mama desteği veriyorum 60 cc veriyorum mama bazen 40 ve sürekli emziriyorum zaten memede uyumak istiyor beni emzik niyetine kullanıyor ama doymuyor sürekli istiyor emzikte tutmuyor çok denedim ama yok
gonulhaste ozge5441 doymadindan değil göğsünde oyalaniyo olabilir memeyi dene bnde başta vermedim sonradan verdim midesini bulandirdi ama aventinkini alınca tutu en azından onunla oyalaniyolar
melismrcmk ozge5441 9 aydan sonra dış dünyaya alışmaya çalışıyor. Sizin göğsünüz rahatlatıyordur doymadığını düşünüyorsanız bir kilo ölçümü yaptırın sağlık ocağında günlük aldığı kilonun yeterli olup olmadığını söylerler.
gulten01 ozge5441 verdiğimiz ml çok normal bebekler ilk zamanlar hep meme ister çok normal bu doyduğundan emin olmak için çiş sayısına bakın kilo alımına dikkat edin
sze_ Bebekler hep emer çünkü doydugunu anlamaz ama 60cc-2 ST bir normal bence bende çok bilgi sahibi değilim 🙆
ozge5441 gonulhaste onuda denedim canım alıyor çekiyor çekiyor sonra atıyor veya anlıyor sınırlenıyor vallaha keşke emzik alsa sabah 7 de 8 de uyuyorum sureklı göğsümde
nurcanyvz Çok normal ben her 20 dk da bir emziriyordum düşünün 2. Ayın sonuna doğru rahatlarsıniz inşallah biz 3 aylık olduk çok şükür o tür sijsyerkeri bitti
ozge5441 nurcanyvz inşallah canım seninkide memedeki durmak istiyordu hep benim öyle içiyor içiyor orda uyuyor dalınca yatağına yatırıyorum bazen tam uyuyor bazen 10 dk sonra kalkıyor mama yese bile tekrar emmek orda uyumak istiyor vallaha ıykuzluktan zor ayakta duruyorum
timurdefne nurcanyvz suan bnde oleyim doymuyormu acaba diyorum mama veriyorum 30 yada 40 gunde 2 veya 3. Elimle mememi sıktıgımda damla damla geliyor sut olemı oluyor yoksa daha fazla mı gelmesi gerek bilmiyorum ya.
gonulhaste ozge5441 valla bnde öyleyim 😂 emzik emiyor biraz rahatlıyorum ama göğüs istiyo bnde sağıp veriyorum anca doyuruyom 2 aylık olucak bide kolik bi bebek
nurcanyvz ozge5441 aynı şekilde bı ara benide emmedi dediğin durum gibi sürekli meme teklif etme sakin ve mutlu olduğu anlarfa teklif edersen iyi olur
gulten01 ozge5441 zaten aile hekimindeki ebe sizi çağıracaktır ilk aylarda sürekli kilo boy ve kafa ölçüleri alınıyor içiniz rahat etmiyorsa siz yarın ebenize bi götürün
ozge5441 gonulhaste keşke benimde emzik emse vallaha bi tık rahatlarım ama yok ne yaptıysam alışmıyor
kimbumadam ozge5441 doymadığını düşünerek mama veriyorsunuz sonra o bebekte gaz yapıyor , daha çok emmek istiyor. Mide kapasitesi ne ki canım doymasın Kilo takibi yapmadan mama başlamayın ya 🥺
ozgt ozge5441 bizimki de aynı şekildeydi ama benim sütüm çok azdı zorla emziğe alıştırdım ikinci ayında meme reddi yaşadık hemen ve sütüm komple kesildi Sütünün yettiğine emin misin bazı bebekler daha fazla besleniyor bize ilk gün hastanede hemşireler evde 90 cc bile verebilirsiniz demişti ozge5441
ozge5441 ozgt canım sütüm damla damla geliyor sıktığımda ama yine emmek istiyor yine emmek istiyor uyanıyor anında direk aranıyor asla durmuyor yatarak sürekli memede olucak
Ayse81 ozgt Evet benim doktorumda aynısını söylemişti bebeğim 1 aylıkken doktora götürdüğümde bebeğin açlıktan ağlıyor 90 100 120 cc ver demişti doktorumun dediklerini uyguladıktan sonra hiç sıkıntımız kalmadı
ozgt ozge5441 aç kaldığı içindir büyük ihtimalle ben hep mama verdiğim için de aç kalmasın diye sütüm erkenden kesildi sanırım mama vermeden önce sadece emzir açken çekerse belki sütün çoğalır tabi beslenmeye de dikkat et lütfen Ben şu an hem anne sütü veremediğim için çok vicdan azabı çekiyorum hem de gerçekten bir yerden sonra sadece mama maddi olarak baya zorluyor bizi
ozgt ozge5441 elinden geldiğince fazla su iç asla kendine iştahsızlık yapma benim yanımda kimse yoktu ilk günden beri hiç bir şey yemiyordum hep öyle damla damlaydı