Araf52 Merhabalar büsürü güzel kız bebek isimleri var ama erkek bebek isminde tıkanıp kalıyoruz fikir açısından modern ilerde çocuğun da içine sinecek erkek bebek isimleri varsa bildiğiniz yazar mısınız lütfen🥰
Caninanasi Srfnr1 geç... Dilaramiracyusuf geç... Nursnl geç Sadiyealp batın ne ya :)) karın demek, mide demek :)) Lala9358 çok beğeniyorum bu ismi... MirzaHamza02can bunlar şey ismi... Muhafazakar elit zümre:)) ZeydinAnnesi7 neden ki? 9mevsim 9mevsim taşlasınlar çocuğu :)) Alazcns geç... Deletedmom277 sadık ne ya :)) sizin çocuğunuz olmak istemezdim :))
Deletedmom277 Srfnr1 Niye bu dönemde Ahmet ismin de hiç çocuk duymadınız mı ? Modernliği ne belirliyor 😅 Bartu çok modernmiş gerçekten hiç aklıma gelmezdi ☺️
SeverusSnape Deletedmom277 ahahaha, vallahi kırk yıl düşünsem benim de aklıma gelmezdi. Oğlum olsaydı Ali Sadık koymak istiyordum adını. Çok modern bence. Biricik rahmetli dedemin ismi Sadık♥️
Hohomoromu Srfnr1 @Deletedmom277 bunun için tartısmayn arkadslar srfnr olan arkadas bence buzamanın isimleri arasında değil demek istedi yani ahmet ismi hep vardı demek istedi bence ☺ buda ahmet isminn kötü bi isim oldugu anlamına gelmıyor yanlıs anlamayn
Hohomoromu Srfnr1 tartısmanıza maydonz olmus gibi oldum ama birbirinizi yanlıs anladıgınızı düşündüm oyuzden 🙈