Blgsrra Nasıl alıştırabilirim tecrübeli annişler:) 6 ay 17 günlüğüz ek gıda veriyorum ama şu istiyerek içmiyor bugün alıştırma biberonu aldım onunla alışır mi ki🤔
KaynanaYiyen Blgsrra vallahi benim kızım 16 aylık hala içmiyor bir tecrübem olsa paylaşırdım seninle inanki
qokceyy Blgsrra 6 aylık hemen hemen bütğn bebişler suyu pek sevmez 1 kaç sonra başlıyorlar tam anlamıyla içmeye sen yine de hep teklif et ver ama içmiyor diye üzülme zamanı gelince içecek aynı sıkıntıları bende yaşadım
saral Ben bıberonuna verıyouoeum suyu oncesınde ben karsısında ocıyorum elını bardaga uzatıyo snra ona verıyorum hatta bıberonun memesını sıkıyorm agzna gıdıo oyunmus gibı hıssedıyor sanırım olrlıkle iciyo. Suyu yetrrlı ıcmezse cok katı kaka yapıo
Blgsrra saral evet benim bebeğim de öyle katı kaka yapıyor tabi biz daha yeni geçtik eğ gıdaya gerçi 5 buçuk aylıkken başlamıştım ek gıda vermeye
aysevsn Ben ilk başlarda kaşıkla verdim sonra alıştı şimdi çok seviyor suyu her yemeğin yanında istiyor
Blgsrra aysevsn aslında bende doğduğundan beri veriyordumm mama kullandigim için birde yazın çok sıcaklarda doğum yaptım o yüzden kaşıkla veriyordum
Rosebelle Kızlar benim bebeğimde 6aylik ilk defa su içmeye başladı üçüncü gün bugün su içerken öğürdü kaç defa neden acaba ya. Binde 3gun kuraliyla ilerliyoruz kabakta siramiz ama kabak ishal yaptı 💁🏻♀️
renzey48 Bitki çaylı denediniz mi ? Aromalı olunca belki Ihlamurdan hafif ya da hafif elma tadı gelirse belkş içer
Rosebelle Dmta bu ikinci gündü şimdi yarin da veriyim mi kabağı alerji var mı yok mu diye 3gun kurali yapiyoruzya
saral Blgsrra ıcıyor ama braz oyunla boraz ıstekle derken gun ocındr 2-3 kez verıyorum toplamda 60cc ıcıyor ama anne sutu de alıyor bızımki
ozlemcyhn Blgsrra Benim kızımda suyu hiç sevmiyordu ek gıdadan sonra teklif edin ya da aralarda hep yakınında olsun suluk bide banyodan sonra teklif edin ben üstünü giydirdikten bir süre sonra veriyorum kana kana içer