Blackeagle Bebeğim 2 aylık olmak üzere burun tıkanıklığı vardı şimdi de ara ara öksürürken koca insan gibi öksürüyor serum fizyolojik yapıyorum burnundan çekiyorum ama başka ne yapabilirim
Ozlem091023 Blackeagle benimde aynı üç aylık rsv salgını var ondan şüphelenıyorum tıkanıklık bu kadar yapmaz
Momygaye Blackeagle evi havalandırıyprum gunde 3 kere Hava veriyorum nebülazatorle Dusda sırtına su döküyorum gaz alır gibi vurunca agzından akıyor Zamanla gecıyor Burun spreyı verdı denız suyu sıkıp 4 kere cekıyorum Ve enjektorle yıkama da yapıyorum
Blackeagle Ozlem091023 sürekli tikanik değil saatte 1 2 kere öksürüyor sonra balgamı yutuyor sanırım ama 1 haftadır geçmiyor
Blackeagle yhanne evet bende yeni duydum onu bakıyorum ama nasil bir şey bilmiyorum doktor a sormakta fayda var
QR8 Nebülizatöre 3 ml serum fizyolojik koyup bitene kadar verdim bittikten hemen sonra sırtına aşağıdan yukarı pat pat vurdum 2 hafta sürdü ama bitti çok şükür youtube da osman gönülal ın videosu var bununla ilgili
Blackeagle QR8 ne marka var elinizde link atabilir misiniz bakayım bende çok ürün var karar veremiyorum
Blackeagle Momygaye nebulizatör hariç bunları bende yapıyorum 2 gün bir şey yoktu 3. Gün tekrar başladı
ozlemcyhn Momygaye Balgam tarzı rahatsızlık söz konusuysa evde ne kadar müdahale edebilirsiniz kesinlikle doktora götürün benim kızımda günlerce balgam kustu
kagan221_ Momygaye çok fazla yapma canım bizde burun tıkanıklığı var en son KBB götürdüm burnunu zelemisix sürekli temizlemekten. Viks ile aç dedi buhar yap havasını gönder dedi
burcuu11 Blackeagle benim kızımda böyle olmuştu biz anlayamadiydik tükürük den saniyorduk. Doktora götürdük hafiften cigerlerinden hırıltı vardı hava filan verdiler ama fayda etmedi çok küçük bian önce doktora götür nolur ne olmaz bronşit filan olmasın sonra önlemini all derim
burcuu11 burcuu11 Blackeagle hastane yatış verdiler direk bize her gün hava filan verildi antibiyotik verildi
ozlemcyhn Blackeagle Neden bekliyorsunuz doktora götürün ciğerlerine iniyor hemen bebeklerin aynısı benim kızımda oldu antibiyotikle anca düzeldi.serum yeterli değil ciğerlere akıyor
Momygaye ozlemcyhn götürdüm ben Benımkınde sorun yok cıgerler temız Rsv yok Herseye bakıldı Evdekı mudahaleler kaldı Arkadasta goturduyse yardımcı olmak adına söyledim
tutkaltupuannesi Blackeagle emziroyorsaniz sarimsak bal limon kürü yapip sonrasinda emzirin portakal mandalina yiyin
Blackeagle tutkaltupuannesi portakal mandalina çok seviyorum ama yiyince aşırı gaz yapıyor sarımsak bal limonu deneyeceğim hemen teşekkür ederim
Linaak Blackeagle benimde kızım 2 ay14 günlük malesef benim kızımda aynı hastalığı kaptı sabahın 4 ünde hastaneye götürdük nefes alamıyor diye tahlil yapmadan bişey yapmıyorlar bizde burun açıcıyla burnunu açıyoruz ama bi süre idare edebiliyor ancak
Blackeagle Linaak bu rsv dedikleri mi acaba ya delireceğim kaç gündür iyiydi çocuk yine ayni oldu koca insan gibi öksürük de öğürtü karışımı değişik bir şey yapıyor balgam ağzına geliyor yutuyor çıkaramıyor