bebekgoktug miray8 bizede denmedi canım. 9. Ay da kan tahlili yapıcal doktor o zaman istiycem 15 günümüz var
miray8 bernnaa biliyorum ama bunun için ayrı mı kan vermek gerekir yoksa normal tahlillerden de çıkıyor mu
bernnaa miray8 ayrı kan vermenize gerek yok doktorun istek atması lazım kan grubuna bakılacak diye 2-3 damla kan yeter zaten
AegeansMom miray8 bize doktorumuz doğru sonucun 6 aydan sonra öğrenileceğibi söledi. Doğumda plasentadan annenin kanıyla bebeğin kanı karıştığı için sonuç da karışabiliyormuş. Biz 1 yaşını bekledik o zaman öğrendik
Sebusebu miray8 Kızımı doğduğu gün söylediler. Ogluma dogdugu gün kan alındı kan grubu belli değil dendi doktorla görüştüm bazı bebeklerde kan grubu tespit edilemiyormuş 6. Ayda bakarız dedi
Lolik miray8 taburcu olurken doğum dosyası verilmedi mi? Doğum kağıdı , aşı çizelgesi vs onunla beraber kan grubu kartıda veriliyor normalde
BabyBerry Şöyle. Ben ve eşim pozitifiz kızımız negatif çıkmıştı. 6 aylıkken tekrar kan grubu için tahlilyapılması istendi. Değişebilir dediler. O yüzden bence 6 ayndan sonra bakabilirsiniz