zeytingozler Merhaba sevgili anneler bebegimin daha disi yok ama sanirim yakinda disimiz gelecek belirtiler o u gosteriyor prensesime dis bugdayi etkinligi planliyorum bazilariniz gereksiz gorebilir evet ama ben kizima guzel hatiralar birakma amaci tasiyorum elimdende bu geliyor o yuzden onerilere acik elestirilere kapaliyim 🤗
Yusufcuk01 zeytingozler bilgim yok canım post görünsün diye yazıyorum. Bizim de çıkmadı belki ben de çıkınca yaparım. Hedik kaynatılır bizim oralarda üzerine tavuk didilir ayranla verilirdi eskiden. Tek bildiğim bu
OzlemAlisa zeytingozler cok guzel bi fikir 👏 ilerde onlara harika anilar kalir. Babamiz tasarimci ben anaokul ogretmeniyim elimizden her turlu organizasyon geliyor. Bende cok istiyorum suan 4 ay 25 gunluguz dis yolda gibi ama boyle olup 7 8 aya kadar cikarmayan cok var😂 dogum gunune yakin olmaz ve dis sureci sıkıntılı olmaz ise mutlaka bende yapicam💕
OzlemAlisa zeytingozler ne tarz biseyler dusunuyorsun yardıma ihtiyacın olursa yaz mutlaka 🙏 karsilama panosu, resimli isimli bardak , tabak ,pipet, hediyelik. Allahhh heyecanlandim vallahi kızımın disi ciksa ya🙏😂😂😂
Meyra Bende diş buğdayı yapmıştım kızıma açıkçası kimseyide takmadım çokta guzel oldu siz fikir olarak ne istiyorsunuz hazırlık konusunda