Papatya-eylul88 Bebeginize hangi kitabi okuyorsunuz?kac aylik??fikir verirmisiniz trenyolda 12 tane 119 tl 1.siniflar için diyor onu alsam olurmu…kurt ile kuzu ,at ile kurt vs.böylee ata yayincilikk
3yasakadarsifirekran Papatya-eylul88 Kaç aylık bebeğiniz ? Bahsettiğiniz kitaplar ilkokul seviyesi dikkatini çekmez ve hikayleri uzundur
Laden Papatya-eylul88 kaç aylık bebeğiniz? Büyük resimli kitaplar tercih edebilirsiniz onlar daha uygun olur
durukusunannesi_ Papatya-eylul88 zeka kartları alın bence onlar bu aylar için daha uygun tummy time yaparken önüne koyardıö ben bakardı öyle bazılarını anlatırdım fln
Wanderlust Papatya-eylul88 suan zeka kartlari ve hisirtili kitaplar ona uygun olur ama yine de alin her tur kitabi okuyun anlamaz demeyin ekran acmadan da buyutebilirseniz konustugunda kelime dagarcigi cok genis olur ve konusmasina cok etkili olucaktir bol bol kitap okuyun onun eline de hisirtili kitaplardan verin 1 yasa dogru kalin kapli kitaplara gecersiniz dedigim gibi bu kitaplari da okuyun zarari degil faydasi olur her tur kitabin
3yasakadarsifirekran Papatya-eylul88 Sincap kitap bu kocaman gözler kimin serisi var onları tavsiye ederim kalın sayfalı , renkleri çok canlı
tarcinlicookie Papatya-eylul88 iyi yapmışsın diğerlerinide alıcam ben eşime de cok diyorum cocukla şimdiden ingilizce konuş diye iki kelime ediyor bırakıyor bari kitap okuyalım bişeyler öğrensin 😂
birazquality Papatya-eylul88 trendyolda ilk kitaplarım diye aratırsanız bir sürü seçenek çıkıyor biz onları okuyoruz genellikle kendi okuduklarımızı buldum ama link eklemeyi beceremiyorum