bihterziyangil Kızlar somon yapicam Airfry da ama nasıl pisiricem limon zeytinyağı sürsem üstüne yanına sarımsak sogan patates atsam nasıl olur
tatlibiranneo bihterziyangil pulbiber yağ sarımsak karabiber sos yapıp duruyorum firinliyorum guzel oluyor
Deletedmom_110 bihterziyangil portakal limon az karabiber tuz marine edip 180 de 15 dakka pişiriyorum🌸
Karpuzlufistiksarma bihterziyangil zeytin yağı pul biber kara biber tuz bi kaç damla limon suyu ve 1 diş sarımsak rendesi hepsini karıştır arkalı Önlü sür at fırına harika oluyor bu arada sarımsak soğan ve patatesleride aynı sosda yap güzel oluyor biz o şekilde tüketiyoruz
Lolik bihterziyangil nasıl yaparsanız yapın çok güzel oluyor yağlı ve başlı başına lezzetli bir balık 😋
-_-hUysUzvetatlikadin bihterziyangil bende denemek istiyorum somon balıkçı bana somonda hiç yağ koymayın fırında da tavada da kendi yağı yeter az tuzla direk pişsin demişti baharat falan yok
Aslananne1 bihterziyangil benim oğlan sarimsak sevmediği için hiç öyle şeylere yanasmiyorum😅 normal üzerine çok yag döküp biraz da kırmızı toz biber tatlı olandan sürüyorum fırına atıyorum