Ozge_5555 Merhaba bana kabin boy çift yönlü Bebek Arabası önerir misiniz 15aylik bebeğim önceki travel bebek arabami sattım
beyzacmvrc Ozge_5555 Elele lulla modeliydi galiba çift taraflı olan..bizde tek yönlü var Elele plane aşırı memnunum
Tugce0142 Ozge_5555 çift yönlü şart değil derseniz kesinlikle hamilton R1 hem yer kaplamıyor hafif harika bi araba bizde traveli satıp bundan alacağız
Begm_i Ozge_5555 bizimki tek yönlü öyle istemiyorsunuz ama fikir olsun ben çok memnunum. Sunny baby viper kabin boy. 20 günlükten beri kullanıyorum, çok kolay açılıp kapanıyor yer kaplamıyor, bebeğimle tek başıma uçuş yaptım kaç kere hiç zorlanmadım
Ozge_5555 beyzacmvrc tek yönlü olur tabiki çift yönlü olnca bebegimide göreyim diye çift yönlü istiyorum sizin dediğinize bakacağım katlandığında çok yer kaplıyor mu
beyzacmvrc Ozge_5555 yok csnim küçük oluyor yer kaplamiyor bizdeki. Çekme yeri var çekerek goturebiliyosun valiz gibi. Kılıfı falan var. Ama en güzel özelliği bence tentesi aşağı kadar iniyor hani rüzgarlı havalarda çok iyi oluyor. Normalde yarıya kadar iniyor çoğu modelde. Sürüşü çok rahat kaymak gibi kendi kendine gidiyor sanki ve çoğu markaya göre de uygun fiyatti biz alırken. Aynı marka park beşik kullanıyoruz ondan da çok memnunum. Lulla olan aynısının çift yönlüsü her şey aynıdır herhalde ama bir incele sen yinede ☺️
Ozge_5555 Tugce0142 teşekkür ederim bakacağım 🌺 çift yönlü bebeğimi göreyim diye istiyorum o yüzden ilk tercihm çift yönlü ama bu modele de bakicam siz nerden aldınız acaba
Deletedmom_112 Ozge_5555 çift yönlü değil ama Hamilton R1 öneririm ben şimdi için de 2. Çocuğumu büyütüyorum, çevremde bu arabayı kullanan herkes de çok memnun