htcsrn0161 Sevgili annelerim konudan biraz alakasız ama robot süpürge arayışındaym onerebileceginiz model marka var mı ?
Bir-prens-annesiii htcsrn0161 imkan varsa roborock s7 çok iyi diyorlar bütçeniz varsa onu alın ama uygun yollu istiyorsanız bende xiaomi kullanıyorum ve çok memnunum
Elalem35 htcsrn0161 360 aldım araştırın hem uygun hem çok güzel xiomi vardı bozulunca bunu aldık kız çok beğendik varya s9 model bi araştır istersen
alin0911 htcsrn0161 bugunevimenealdım sayfasına bakın bütçenize göre marka model ppaylaşıyor roborock s8 ya da xiaomi alın bence
berrakhsmnlr Ben 2 aydır Roborock s8 pro ultra kullanıyorum elim ayağım canım süpürgem o kadar memnunum ki anlatamam bütçeniz el veriyorsa kesinlikle tavsiyemdir serinin en iyisi şuan
htcsrn0161 Roborock un Q7 modelini araştırıyorum maximum 16 17 bin verebilirim roborock kullananlar Q7 için ne düşünüyor
Ayse5100 htcsrn0161 ben roborock Q7 max plus kendinden hazneli olanını kullanıyorum şuan hem süpürüp hem siliyor çok memnunum halıda ekstra emiş gücü çok yüksek üstelik ıslak etmeyecek kadar halıları da siliyor öneririm memmunum
htcsrn0161 Ayse5100 Ne zamandır kullanıyorsunuz peki bebişim var emekleme sürecinde robot süpürge iyi olur diye düşünüyorum
Ayse5100 htcsrn0161 bende doğumdan sonra araştırıp aldım bebeğim 11 aylık şuan 6 ay olacak gayet memnunum