karanaliakgn Oğlum 3 aylık artık kanguru almak ıstıyorum onunla dışarı çıkarmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum ne zaman kullanmaya başladınız ?
gurbetcimami karanaliakgn benim kullandığım 3.5 kilodan sonra kullanılıyordu bende 5-6 kg larda faln başladım kullanmaya 2 buçuk aylık faln dı galiba
Eylul301023 karanaliakgn 2 aylık olduğundan beri kullanıyorum ama o kadar alıştı ki evde de kucağımdan inmiyor uyurken bile bazen kucağımda uyuyoruz
bal012 karanaliakgn sling doğgdupundan beri kullanılabilir ama kanguru 4 aydan önce kullanılmaz oğlum 5 ay 10 günlük yeni yeni başladık biz eğer 4 ay öncesi kullanmaya başlarsan beline omuriliğin e zarar verirsin
bal012 Asl-2694 öyle derler satmak için kanguru bebek gelişimi için ilk aylarda çok zararlı 4.aydan sonra önerilir ilk aylar için sling önerir sağlıkçılar haa sen illa böyle diyıçorsan doktora danış
2koalalihayat karanaliakgn sling ilk zamanlardan itibaren kullanılabiliyor ancak kangurunun kullanımı için sırtını tam anlamıyla dik tutabiliyor olması gerekiyormuş bu da 4-5 aylara tekabül ediyor. O aylarda da zaten bebek içe dönük değil dışa dönük gezmek istiyor. O da kangurularla mümkün değil sağlıklı değil. O yüzden 3ünü de kullanmış biri olarak şu 3. Seçeneği öneriyorum kesinlikle. Hepsiburada da tabureli kangurular var. Yurtdışından geliyor hem fiyatları uygun türkiyedeki en iyi kangurulara göre hem de hem bebek hem siz çok rahat edip keyifle geziyorsunuz. Tabureli olduğu için destekli oturmadan itibaren doktor izin verdi bize en çok ondan memnun kaldık. Dışarıyı izledikleri için de hiç sıkılmıyorlar.
Asl-2694 bal012 nye satmak icin desinler ya hangi devirde yasyorz yenidogandan itibaren kullanilanlari doktorlar oneriyo ztn. Etrafmda cok saglikci var ztn srn m.etme. cocuk doktornun onerdigi kanguruyu aldm yenidogandan itibaren kullaniliyor ole siradan sert kangurulardan degl
kader03 4 aylık daha hiç kanguruya bindirmedim 2 ay sonra başlarım ki zaten kış günü pek çıkamıyorum çıksamda arabada gidiyor geliyoruz soğuk çünkü
alin12_ karanaliakgn benim kızım 25 günlük ve ben dün kullanmaya başladım.infertino marka,bel destek uyumlu,yenidoğan baş destegi de mevcut.yenidogandan itibaren kullanılabilen bir kanguru bendeki.
alin12_ alin12_ karanaliakgn kardeşim Bulgaristan’dan almisti.emin olamadigim için direk doktoruma götürdüm kanguruyu.kullanabilirsin dedi.+0 yazan bel destekli,baş destekli kangurulari kullanabilirsiniz 🥰zaten 3 kilo üzeri bebekler kanguru kullanabiliyor.