Wanderlust Yalancipislikler masayi suslemekten ziyade bos duvari susleyip cocugu onune oturup cekebilirsiniz hatta mama sandalyesini susleyip ona oturtup yapan da var. Toplu foto icin degil de cocugunuza ani olsun diye ailece oturarak veya duvar onunde ayakta arka fonu ayarlayarak yapabilirsiniz pinterestte cok fazla fikir var bakip icinize sineni ayarlarsiniz bir duvar önu yeterli oluyor
Marianne Yalancipislikler fotoğraf çekim alanını antreye kurdum, ikramları salona koydum. İkramlarla fotoğraf çekilmek bana saçma geliyor
Yalancipislikler Smra1 dimi çünkü en müsait yer oralar evim küçük oturma odam salonum imkansız yani o konsepti almaz antreyi süslerim hem gelen misafirler de direk süse girer 🤣🤣 foto çekimini falan hallettikten sonra mutfakta hazırlarım tabakları götürürüm.
Yalancipislikler ygtmom evet ya. Deyse hem o kadar kalabalığa masrafa gerek yok aile arasnda kutlarım ama ilk çocuğum ilk doğum günü bu biraz çzentili olsun istiyorum. Sonra büyüyp aklı erene kadar böyle abartı bişey yapmam zaten