1mom1baby Mineoksuzz benim bebemin var doktorlar farketmemisti belkide ettiler onemsemediler söylemediler 22 aylık hala duruyo ve benimde gamzem var
tubaelif Mineoksuzz bizde vardı 1 haftalık tı Dr sakal ultrason istedi bazen yukarı giden kasları etkileyebilir dedi ama bir sey çıkmadı
Mineoksuzz Minikbal küçüktü hafifte morluk vardı yürümesinde bi sıkıntı yok şükür ben yeni öğrendim onun sakral Gamze olduğunu ve kendiliğinden kayboldu bu hafta şaşırdım 15 aylığız
Mineoksuzz 1mom1baby kızımda da vardı bu hafta kaybolmuş bize de doktorlar birşey söylememişti ben yeni öğrendim sakral gamze olduğunu kendiliğinden geçince şaşırdım
Mineoksuzz Minnakelifim03 kalça kıvrımının hemen üstünde delik veya yarık şeklinde oluyor o bölge mor oluyor hafif
Mineoksuzz Yusrahafsa28 bazıları omuriliğe zarar veriyormuş sanırım kontrol edilmesi gerek yani ben geç öğrendim ciddi olduğunu kendiliğinden kapandı bu hafta şaşırdım
Vildanbahar61 Mineoksuzz Benim oğlumunda var 4 günlükkken çocuk doktoru genel muayene ederken fark etmişti hemen ultrason istedi şükür bir şey çıkmadı popoşu gamzeli oğlum benim diyorum 🤗
monna Mineoksuzz Benim oğlumun da var doktor orası için de kalça Ultrasonu çekilirken ultrason istedi bakalım inşallah bir şey çıkmaz
asocialmom Mineoksuzz 9 aylık kızımda var ucu açık olmadığı için sorun değil dedi doktor eğer ucu açık olsaymış omur ilikten su akarmış o zaman sorun olurmuş kendiliğinden geçebilir kaladabilir dedi