arsentopik 06meva benımkı 2 aylık uyanmazsa uyandırmıyorum gelişimi iyise uyandırmw bence uykuda önemli
Bet25 06meva ben emzırıyorum valla dun 12 bucukda yattı baktım saat 7 olmuş kalktım hemen emzordım uyanmadı zaten uyurken emıyo emdı yatırdım
sevdazekiidriskagan 06meva kilosu ve gelişimi güzelse uyandirmayin beslenmek kadar uyumasida önemli ama yine de bı doktoruna danışın
amine437_ Kızlar bebeğim 44 günlük kakasını çok zor yapıyor ağlıyor yaparken bu durumda olan anneler varmı zeytin yagı ile masaj yapıyorum o şekilde aglıyayrk yapıyor
06meva amine437_ ben az bişey zeytin yağ içirirdim birde emziriyorsan kayısı hoşafı iç oda rahatlatıyor
gulsahablak 06meva bizim doktorumuz 1 ay dolduktan sonra uyandırma kendi acıkırsa uyanır demişti gece için. Şuan 3 bucuk aylık hala uyandırmıyorum gece. Gelişimi kilosu yerindeyse sarılığı vs yoksa uyandırmayın uykuda önemli gelişimi için
Berydeniz Bet25 8 saat çok uzun bir süre şekeri düşer benm doktorum uynamasada 3 saate mutlaka emsin diyo hadi bilemedn gece en fazla 5 saat olsun fazlasi zarrams aç kalmsn