binnur64 kızlar eşimin şişme montunu yıkıycam ama korkuyorum bir araya toplanır diye. siz makineye atıyo musunuz, nasıl yıkıyosunuz?
Melis1706 binnur64 evet toplaniyor en son esiminkini yikayarak hata yaptim yenisini almistik😂kuru temizlemeye falan verebilirsin
fatma___ binnur64 ben yıkadım hem kendikimi hem eşiminkini 20 derece 600 devir toplanmadı ama çok yıpranıyor kuru temizleme en iyisi..
Wanderlust binnur64 kaz tuyu olanlar haric yikiyorum. Toplanma olursa kollarindan sac kurutma makinesi tutup ustten vurunce duzeliyormus youtube uzerinden vs videolar var bununla ilgili bakabilirsiniz nasil yapilacagina. Yikadiklarimda toplanma sorunu yasamadim henuz 🤷🏻♀️
ebrusalihhh binnur64 en düşük ısıda en düşük sıkma devrinde yıkıyorum sandalyenin üstüne giydiriyorum kuruması içinde en sondada elimle vuruyorum birwz içi her yere dağılsın diye toplanmıyor zaten
Wanderlust binnur64 bilmiyorum ama sac kurutma ile kollarinin icinden hava verince duzeldigini gormustum denemedm
binnur64 Wanderlust pekii son soru😂30° narin elde yıkama mı? yoksa 30° 15 dakikalık hızlı yıkamamı sizce
Wanderlust binnur64 valla ben 40 normal yikama yapiyorum 1 sa 15dk 🙈 varsa narinle deneyin ilk denemede dusuk isi narin bakin toplanma olmazsa ona gore bir sonraki yikamanizda arttirirsiniz