Yasemin9 Oğluma yemek yedirebilmek için akla karayı seçiyorum nerdeyse yapmadığım oyun kalmadı videoda izletiyorum ama hiç beşi etki etmiyor 2 kaşık alıyor sonrası yok kafa çeviriyor sürekli bu nasıl olucak böyle geçici bir durum mu sizde de böyle mi 🙏🏻🤦🏼♀️
Yasemin9 mybabyberatiko 13 aylık neden yapıyor bilmiyorum kilo artışıda çok yavaş 10 kilo 150 gram yeni doğduğunda çabuk kilo alıyorlardı yavaş yavaş azalıyordu ama bilemedim şu an 3 ayda 1 kilo anca alıyor belkide sizde nasıl
Yasemin9 biricigiminannesi26 veriyorum mücver tarzı yumurtalı ekmek falan yapıyorum kendi yiyerek oynasın diye ağzına 2 3 atınca yere atmaya başlıyor saçıyor tabağını atıyor sizinki ne kadarlık kilosu nasıl
mybabyberatiko Yasemin9 gayet iyi bence kilosu benim oğlum da 18 aylık 12 kilo 🥰 yaklaşık 2 aydır bu şekilde ne aldı ne verdi bende dertleniyorum ama doktorumuz da normal diyor artık çok hareketli yerinde durmuyordur vs diyor bilemiyorum 🥲
biricigiminannesi26 Yasemin9 benimki sizinkinden zayıf canım 8,5 9 kilo falan ben önceden çok yediremiyordum baya zayıfladı ek gıda öncesi hafif tombuldu şimdi baya zayıf ama hareketli olmasından da kaynaklı ben önceden eline çok vermezdim o da yemiyordu