yusros1350 Girltirx deotak kırmızı olan krem deodorant olarak kullanılıyor azıcık duştan sonra sürüyorum. Normalde kokuyorum dıye her gün duş alırıdm şimdi çok şükür 😂uzadı duş gunlerim
Asym33 Girltirx Ayyy inan hiç ter kokmayan ben doğumdan sonra ter kokmaya başladım aşırı sinir bozucu biri yazmisti doğumdan sonra oldu diye inanmamıştım megersem doğruymuş 🥺
minicikbebis Girltirx bu her doğum yapan kadında oluyor neredeyse ben ne yaptıysam kurtulamiyordum karnonat vs hepsini denedim her gün duş almaktan yorulmuştum artık çareyi trendyolda satılan santeplus koltuk altı rolonunda buldum emzirirkende kullanabiliyorsun resnen sıfır ter sıfır konu al bana dua edersin
NldTk seraallyaa değil bence bende hamilelikten önce sadece özel günlerde kullanıyordum beze çıkmıştı kullanınca işe yarıyor ama zararda veriyor emzirirken ve hamilelerde asla böyle şeylerin kullanılmaması gerekiyor diye düşünüyorum ben deotakta uzun süre kullanımda beze yapıyor bilginiz olsun ikisinide kullanmıştım
seraallyaa NldTk teşekkür ederim. Bende bu ara çok fazla meme kanseri teşhisi alan kişi görüyorum, bizzat çevremde de olduğu için ☹️ biraz dikkat etmeye çalışıyorum. En azından doğal ürünler kullanalım. Şuan sadece karbonat sürüyorum bende hiç koku olmuyor
seraallyaa Kizlarimbenimcanimmm açıkçası hiç denemedim yanlış yönlendirmek istemem. Karbonat temin ederseniz ben biraz sulandırıp macun kıvamına getiriyorum, o şekilde sürüyorum
Lavanta35_ Girltirx bende her insan gibi duş aldıktan sonra rollon yada deodorant sürmezsem doğal olarak bir süre sonra ter kokuyorum ve bu benim kırmızı çizgimdir o yüzden duştan sonra hemen rexona kullanıyorum biraz pahalı ama asla koku sorunu yaşamıyorum eşim de deotak diye bir krem kullanıyor o bende işe yaramadı ama eşim görümcem kayınpederim yıllardır onu kullanır çok memnunlar
Humeyrakeskin Girltirx canım bende de doğumdan sonra oldu asla terim kokmazdı ama bir roll on buldum ne kadar terlesen de korkutmuyor markası newwell 200 küsür fiyatı ama trendyolda anlık indirimlerde 80 e düşüyor tavsiye ederim asla pişman olmazsın 🌼
kucukmucizemsin3587 Girltirx aynısı yaa dün gece duş aldım Sabah Sanki iki haftadır yıkanmamış gibi ter kokuyorum sabır