ftslbs gulumut2307 burun tıkanıklığı yaktığımız peteklerden de çok oluyor benim bebisim de çok burnu tıkanıyor du biraz kıstım iyi geldi
55gmz gulumut2307 genel olarak toza ,yünlü şeylere,deterjana, evin ortamındaki havaya,odasını sık sık havalandırın dedi doktor ,pamuklu kıyafetler giydirin
55gmz Papatya-eylul88 evet oluyor onun içinde burun spreyi verdi ve serum fizyolojik ile temizleyin dedi…
Papatya-eylul88 55gmz nasil kullaniyorsunuz burun spreyini sıkıp biŕakiyormusunuz?adı nedir paylaşirmisnz rica etsem
55gmz Yani kullanıyorum ama pek bi faydasını görmedim…serum fizyolojikle temizleme daha iyi oluyor…alerjisi hala devam ediyor açıkçası
55gmz Papatya-eylul88 ilk önce burun spreyini sıkıyordum 10-15 dakka bekliyordu..sonra serum fizyolojikten 1 ya da 2 damla sıkıp hemen burun temizleme aspiratörüyle temizliyordum
kagan221_ Bizimde burun tıkanıklığımkz var bir buçuk aydır geçmiyor alerji ilacı verdi onu kullanıyoruz 4 gündür inşallah geçer
-sevimlipolyanna- kagan221_ bizede alerji damlası verdi de daha çok küçük 2 buçuk aylık bebeğimiz. Size hangi damlayı verdi ve kaç aylık bebeğiniz canım
kagan221_ -sevimlipolyanna- 5 aylık olduk canım zaditen verdi 6 aylık ve büyük bebekler için yazıyor reçete 1 ay vae diye önemsemedim verdim. Ama 4 aylıkken sağlık ocağındaki doktor da verdi kullanmamıştım küçük diye detaylı olarak çocuk doktoruna sor içindeki kagita ay aralığı var ona göre bizim bebek küçük ne diyecek