2-prensesannesi Salgın var bu aralar öksürük ateş sabah gittik ilaç yazdı ama şuan titreme ve ateşi çoktu acile götürdü eşim ben diğer kızım uyuduğu için evdeyim bisey olmaz değilmi salgını atlatanlar varmı
Momyyy- 2-prensesannesi biz de ateş ve titreme var ateşi düşürmeye çalışıyoruz maalesef artık hastanelerden de korkuyorum bu aralar doktor ihmalinden ölüm haberi çok gördüm korkuyorum iğrenç bi salgın var kasım ayından beri bu kaçıncı inanın saymadım yaz gelse de kurtulsak artık
Barbekusos 2-prensesannesi dun yaşadık malesef hatta kucağımda uyutmaya calisiyordum kustu birden gözleri kaydı cok saniyelik biseydi havale zannettim gittik hastaneye influenza testi yapıldı negatif. Bir igne vuruldu ateşi düştü ama huzursuzluğu ağlaması clk. Hastanede de korktu herslde ondan diye düşünüyorum ama of çok zor hic bir bebek hasta olmasın size de çok geçmiş olsun
zuleyhaninannesi 2-prensesannesi bizde acilden yeni geldik dolu malesef.. bizde de öksürük kusma var. Allah hepimizin yardımcısı olsun nöbetçi anneyim yine 🤒
2-prensesannesi Momyyy- kış ayında çocuklardan çok çekiyoruz onlarda ilaç içmekten yoruluyorlar bence bu salgın kolay kolay geçmez 2 yıl önce rota virüsü vardı Buda onun gibi bir şey nasıl geçecek bilmiyorum
2-prensesannesi zuleyhaninannesi size ne ilaç yazdılar ve benim kızım ateşten titremeye başladı korktuk bisey falan olur diye
2-prensesannesi Momyyy- geçti artık herkese öksürük ateş 3 gün oldu halen ilaçla düşüyor doktorlarda ne yapacağını bilmiyor
anplt 2-prensesannesi hayır maalesef ateş düşmedi acile gittik antibiyotik başlayacak aşırı öksürüyor kusuyor öksürükten
2-prensesannesi Barbekusos teşekkürler sizede geçmiş olsun bizim ikiside öyle laf anlamıyorlar ilaç içmek için savaşıyoruz çocukların hepsi böyle olmuş çok pis bir hastalık ve tedavisi belli değil