Pinkgold 9 aylık oğlum geceleri devamlı kalkıyor bunu sebepi ne olabilir ?? Uyutuyorum beşiğine koyuyorum 15 dk sonra uyanıyor
Eceemmm Pinkgold şu an aynı durumu yaşıyorum 9 aylık kızım ağlıyarak uyanıyor aslında uykusu var kafasını koyucak yer arıyor ama dirwniyorda kafasını kaldırıp hadi hadi diye bağırıyor bende dişten şüpheleniyorum
gencmom_ Pinkgold gelen giden olmasa da maalesef sancı yapar benim kızımın 3 aydan itibaren sancılı döneme girmişti dişide 9 ayda patladı düşünün kaç ay çektik bu durumu
Pinkgold gencmom_ gündüzleri bi sorun yok gece başlıyor artık kafayı yemiş durumdayım 5 kere kalktı şuna ayağımda sallıyorum bu nasıl bişeydir
Pinkgold gencmom_ öğlen uykusu 1:30 ta uyuyor 4 e kadar sonra bi şekerlemesi var 7 de 1 saat uyuyup kalkıyor
gencmom_ Pinkgold çogunlukla 5 den sonra uyutmayın diyorlar bide böyle deneseniz sonuçta 1den 4 kadar uyuyor akşam 9 gibi uyutsanız o sıra onu oyalayıp ?
Pinkgold gencmom_ önceden 9 da uyuyordu sonradan değişti uyutsam bile yine aynı şekil defalarca kalkıyor
Pinkgold Eceemmm Aynı şeyleri yaşıyorum Uykusuzluktan zombi gibi dolanıyorum etrafta ayağımda sallıyorum artık bacaklarım ağrıyor bu nasıl bişeydir ağlayarak uyanıyor gören diyecek bişey oldu tam uykuya geçiş yapıyorum pat uyanıyor böyle bi atak olamaz ya